What The F**K!

Idag har jag känt mig väldigt omotiverad till allt. Trött på att vissa inte kan ta ansvar för sina val. Försök inte att lägga över det på mig när inte jag har något med saken att göra! Nog om det. Hoppas på att att jag känner mig på bättre humör imorgon när jag vaknar, tror att denna veckan har potential till att bli magisk :P

Idag har jag varit med pappa och tittat på en lägenhet. Den var jättefin men kände ändå inte att jag skulle gå över lik för att få den så är bara att fortsätta att leta. Sen möte jag upp Micke och Markus och vi tog en långpromenad innan det var dags att lämna av Markus vid Centralen. Micke och jag var så hurtiga så vi beslutade oss för att fortsätta promenaden så vi var totalt ute och gick i typ 3,5timme. Bra jobbat!

Nu har vi suttit hemma och följt valvakan. Orkar inte ens kommentera utgången av Svenska folkets röster men är faan pinsamt att SD nästan fick 6%.



Kommentarer
Postat av: valleballe

haha. gillar the pose :)



2010-09-20 @ 01:07:57
URL: http://valentinesday.blogg.se/
Postat av: Samme

Haha är så sjukt nöjd med den jag med ;)

Valleballe kanske dags att uppdatera din blogg, eller vad säger du? ;)

2010-09-20 @ 01:10:08
URL: http://sammef.blogg.se/
Postat av: valleballe

:D you should be!

jo jag vet, det är dags snart, men trivs så bra med att läsa din blogg så min blogg känns nästan överflödig nuförtiden ;)

2010-09-20 @ 08:23:47
URL: http://valentinesday.blogg.se/
Postat av: Samme

Haha shut up Valle! ;)

2010-09-20 @ 09:37:24
URL: http://sammef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0