The Say I'm Brainwashed, But I'm In Love...

Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen dom sista dagarna men har typ bara jobbat så har inte haft något kul att skriva om. Ikväll när jag kom hem från jobbet så ringde Piff mig och sa att jag skulle komma ner till Faijer, för dom skulle käka middag och kolla på film. Visste även att Emil, en killkompis till Faijer var där men till min stora förtjusning så var även Luiza där med Akilles :) Vi kollade på "The Human Centipede", en riktigt äcklig film måste jag säga!

Laddade ner Shontelle's nya album idag och fastnade direkt för "Perfekt Nightmare", definitivt min nya favo-låt, älskar texten och beatet! Lyssna på den NU!


Passed Out On The Couch, I'm Yawning...

Vi kom hem från Vickan vid 3tiden igår och jag fick sova i ungefär 2timmar inatt. Gick faktiskt bra att jobba idag men fyfasiken vad trött jag är nu. Sitter hemma hos Faijer och myser med Akilles i väntan på att Luiza ska komma och hämta upp honom. Nu tänkte jag somna med Akilles framför tvn för han verkar vara lika trött som jag :P




I Just Wanna Dance, I Don't Really Care!

Nu sitter jag, Alfred och Shirin på tåget hem från Göteborg. Helgen har varit underbar precis som den alltid är när man är nere och hälsar på.

I lördags så började vi kvällen med att förfesta hos Jocke. Planen var sen att vi skulle dra till Lounge, men alla i sällskapet hade tyvärr inte åldern inne Vilket resulterade att vi först gick till BeeBar och sen till Gretas. Gretas är faan inte en höjdare, men har man rätt sällskap så kan man ha sjukt kul vilket vi självklart hade.

Somsagt så sitter vi på tåget nu och planen är att vi när vi kommer fram kl23.45 ska bege oss mot Vickan för ett litet gästspel. Börjar ju jobba kl 06 imorgon och efter det ska jag vara hundvakt åt Akilles så måste ju få sova ett par timmar iallafall.

Här kommer några bilder från lördagskvällen :) 




Baby U and Me Are Sinking Like Quicksand...

...Japp det gjorde vi igår. R.I.P. mina kära Converse :( Jag sjönk ner i kvicksand igår innan vi skulle ut på krogen. Får iförsig skylla mig själv om jag väljer att urinera i en buske. Antar att jag måste träffa min kära mor och shoppa med henne snarast ;) Mer om utgången senare... Nu blir det Liseberg och senare bio :)


I Wanna Kiss You All Over...

Är i Göteborg IGEN! 

När jag Shirre och Alfie gick på stan så hittade vi en JÄTTE urringad t-shirt som jag blev övertalad till att köpa för att jag skulle se ut som ett billigt luder på förfesten vilket jag lyckades jävligt bra med. Gjorde åtskilliga nip-slips under kvällen. Byte dock om lite innan vi skulle gå ut.

Vi började kvällen med en jävligt rolig "4 in 1 förfest", vilket innebar att vi varje timma byte lägenhet.
Kl20: Förfest hos Mussi med Jello shots
Kl21: Förfest hos Pelle med Jello shots
Kl22: Förfest hos Anna med Tequila shots
Kl23: Förfest hos Jonas med massa olika blandade shots

Efter alla förfesterna så drog vi till Queer på Parklane, där vi dansade och röjde hela natten lång. Shirin tror jag lyckades hångla upp minst 10bögar och vi lyckades föreviga 5 av hånglen på bild, bland annat när hon hånglade med mig :P

Nu ska vi börja piffa oss för kvällen. Förfesten kommer att vara hos Jocke och sen drar vi nog till Lounge :)









There's No Script To Follow...

Blev inget Sturehof ikväll som jag och tjejerna hade bestämt utan vi ska ta det nästa vecka istället. Så ikväll har jag spenderat min tid nere hos Faijer vilket var lika trevligt det. Kollade på Idol, SWAT och sen någon ny humorserie på 4an. Kan inte bestämma mig för ifall jag tycker den var rolig eller inte. Tycker ofta att svenska humorprogram och humorfilmer är ganska tråkiga, men självklart finns det undantag.

Tidigare under dagen så var jag i stan med mamma för hon tyckte att jag behövde fler par byxor. Vilket är helt sant eftersom jag inte kan använda några av dom jag har pga att jag gått ner ganska mycket i vikt. Så efter dagens shopping har jag iallafall 3par som jag kan använda, utöver dom svarta som jag alltid snor av Piff. Hoppas att han är så vänlig och glömmer dom när han flyttar ut om en vecka ;)

Imorgon ska jag:
* Klippa mig
* Hämta ut hyrbilen
* Köra ner till Göteborg

Det var faan något jag skulle göra där i mellan också men kommer verkligen inte ihåg vad :(

Avslutar inlägget med att bifoga en väldigt fin, lugn låt. Introt använder jag som alarmsignal på morgonen :)


What's Practical Is Logical, What The Hell Who Cares...?

Jag har kommit på att jag har väldigt bra tjejkompisar och utan att nämna några namn så ska ni veta att jag diggar er och vad ni gör för mig. Något som jag finner väldigt praktiskt är att ni sköter jagandet och slakten så får jag mitt kött serverat på silverfat, precis som jag vill ha det. Så ikväll blir det förmodligen StureHof med två tjejkompisar och en köttbit :P Återkommer med om köttet var något att hänga i julgranen eller ej ;)


Who's That Chick?

Idag har Samme jobbat! Jag vet en spontan applåd till mig typ :) Tiden gick faktiskt förvånansvärt snabbt idag och inga mähän var inne i butiken så än så länge är jag på bra humör. Sitter och väntar på att Chrille ska komma över så ska vi dricka lite vin och sen blir det ett sväng förbi Vickan. Tro det eller ej men ska försöka att ta det ganska lugnt ikväll, men det beror ju på hur draget är där. Kan tänka mig att det inte är så jätte-röj ikväll eftersom det är sista måndagen innan löning. Lite tråkigt att varken min "partner in crime" (Alfred), Piff, Dover eller våran alldeles egna Faghag Shirre ska med ut ikväll. Men det kommer fler kvällar :)

Pratade med Dover i Tele för en timme sen och vi har lite roliga planer för onsdagen men dom håller vi för oss själva tror jag, men kanske avslöjar dom efteråt :P

Slutligen så måste ni lyssna på David Guetta's nya singel med Rihanna, "Who's That Chick?".



What The F**K!

Idag har jag känt mig väldigt omotiverad till allt. Trött på att vissa inte kan ta ansvar för sina val. Försök inte att lägga över det på mig när inte jag har något med saken att göra! Nog om det. Hoppas på att att jag känner mig på bättre humör imorgon när jag vaknar, tror att denna veckan har potential till att bli magisk :P

Idag har jag varit med pappa och tittat på en lägenhet. Den var jättefin men kände ändå inte att jag skulle gå över lik för att få den så är bara att fortsätta att leta. Sen möte jag upp Micke och Markus och vi tog en långpromenad innan det var dags att lämna av Markus vid Centralen. Micke och jag var så hurtiga så vi beslutade oss för att fortsätta promenaden så vi var totalt ute och gick i typ 3,5timme. Bra jobbat!

Nu har vi suttit hemma och följt valvakan. Orkar inte ens kommentera utgången av Svenska folkets röster men är faan pinsamt att SD nästan fick 6%.



Everybody's Talking All This Stuff About Me...

Hej jag heter Samir och jag är alkoholist...... Fast neeeh! Har idag fått höra att det ryktas om att jag är alkoholist. Detta grundas sannerligen på att jag under sommaren har varit ute och festat 5-6dagar i veckan. Kan ju då meddela alla oroliga själar att nej det är jag inte. Jag gjorde slut med min pojkvän som jag älskade i slutet av våren och vi hade varit tillsammans ganska länge. Mitt sätt att inte behöva tänka på det var att på dagarna omge mig med mina vänner som jag älskar och på kvällarna så ville jag inte vara själv hemma och valde därför att gå ut och festa. Handlade aldrig om alkoholintag, utan snarare om att ha kul och förskjuta jobbiga tankar. Det var dessutom sommar och det blir ofta så att man är ute mer då än under vinter-halvåret. Och ni som känner mig vet att jag inte har varit ute lika mycket under de sista veckorna. Känner egentligen inte ens att jag borde behöva förklara mig själv för det rör inte någon annan än mig själv. Men nu vet ni alla att min seperation från min pv är det jobbigaste jag har behövt gå igenom och jag är inte alkoholist... Menmen måste dra på förkrök nu :P



"Everybody's talking all this stuff about me
Why don't they just let me live?
I don't need permission, make my own decisions
That's my prerogative
If you see me in the club and I'm drunk as hell
That's my prerogative" 



I See Different Shades Now, And I'm Almost Never Afraid Now

Idag har jag tillbringat hela eftermiddagen med min kära mor. Vi började med ett besök på IKEA för att senare åka till Skärholmen Centrum. Jaa mamma tvingade med mig ditt för hon ville att jag skulle shoppa lite! Men hittade så klart ingenting så vi bestämde att vi ska ses på stan någon dag istället och leta jeans och hösttröjor till mig :)

Nu har jag precis ätit nudlar med stekta majs, typ det enda jag kan laga :P Ikväll ska jag förmodligen leka med Dover...

Just nu lyssnar jag väldigt mycket på Leona Lewis senaste skiva "Echo", favoritlåten förtillfället är "My Hands". Lyssna på den, texten är väldigt bra och jag kan lätt relatera till den :)

 


Promise This

Promise This är Cheryl Cole's nya singel från hennes nya platta som släpps senare i höst. Har bara lyssnat på den två gånger så den kommer nog att växa mer för mig men tvivlar på att den kommer att slå Fight For This Love...



Boring, Boring, Boring!

Det här måste vara den tråkigaste kvällen EVER! Vet inte om det är för att jag är så jävla rastlös bara för att jag legat hemma hela dagen, eller för att det helt enkelt är en sjukt tråkig kväll... Min tanke nu typ är "skjut mig, por favor"... Funderar på om jag ska vara så snäll så jag hämtar "Piff" från jobbet då han slutar ganska sent ikväll, eller om jag ska bädda ner mig själv i sängen och köra igång en rulle?

I Don't Wanna Be Anything Other Than What I've Been Tryin' To Be Lately...


...Fast jo det vill jag på ett sätt. Är sjuk missnöjd med min jobbsitutation just nu. Jobbar bara som vik så vissa veckor jobbar jag inte alls medans jag jobbar 7dagar andra veckor. Förvisso så är det mitt egna fel för att jag inte har tagit tag i jobbsökandet på allvar. Har hamnat i en ond cirkel som jag inte har orkat ta mig ur. Har varit nöjd med att jobba lite då och då bara men nu vill jag ha ett heltidsjobb, börjar bli ruskigt trött på att inte göra nånting alls så måste faan ta tag i mig själv NU! Har skickat ut mitt CV till två olika jobb som jag tror skulle passa mig, ska leta upp lite fler som jag kan söka så håll tummarna för mig!


Haha är man uttråkad som jag är när man åker hiss så kan man passa på att ta lite egobilder :P


All The Boys Steppin' Out For A Public Affair

Jag och Alfred har precis våldgästat Faijer och nu inväntar vi bara att Micke ska komma så är nästan hela truppen samlad. Tyvärr så hinner inte Dover joina oss på förfesten utan vi möter upp honom på Vickan. Alla som är något är där ikväll... Haha fast kanske inte, men vi kommer att vara där och röja. Komsi Komsi alla som vill :)

Kolla in ludret, hon är precis som oss! Det här är vår anthem, vi håller på och lär oss koreografin just nu ;)


The Weekend Is Over But The Memories Lives On

Herregud helgen har varit helt underbar, därför jag inte riktigt har haft tid att uppdatera bloggen men lovar att skärpa mig :)

I fredags kväll så började vi med att käka middag på Vapiano, var väldigt gott och trevligt men är synd att man aldrig får maten samtidigt. Efter middagen så åkte vi hem till mig där vi förfestade lite och meningen var sen att vi skulle ut någonstans på Stureplan på vanlig klubb haha men det slutade som vanligt på Paradise där vi röjde natten lång!

Lördagen började med att jag, Alfred och Jonatan käkade lunch på Fridays för att senare möta upp Pelle och Jonas och tuffa runt lite på stan. Sen var klockan helt plötsligt redan 5 så då var det dags att åka hem och börja piffa sig för kvällens festligheter. Förfesten anordnade Valle hemma hos Jojje och det blev väldigt lyckat kom riktigt mycket folk så det var jättekul. Runt midnatt begav vi oss alla till Zipper och som vanligt så gjorde vi dansgolvet osäkert, haha nejdå men det blev massa "dansa dansa dansa"!

Haha vi tog Taxi hem vid 3.30tiden och lämnade av Jonas 2min ifrån mig, fick sedan höra att han hade haft ett riktigt trevligt äventyr för han kom inte hem förrens någongång efter 5.00 :P

Fredagen blev väldigt lugn började med att jag, Alfred, Skogis och Pelle lunchade. Efter lunchen mötte jag och Alfred upp Faijer och gick och handlade diverse snask till kvällen... Efter handlandet så tuffade jag hem och däckade ett tag. Sen var det bara att sätta på mig mysdressen för att gå ner till Faijer där han jag och Micke åt middag ihop och hade filmkväll...

Här kommer lite bilder ifrån den gångna helgen, av någon anledning så har jag nästan bara bilder på mig, Alfred, Jonas och Pelle :P








Dance Dance Dance

Idag så började dagen med att jag skulle möta upp Ulf för att luncha. Haha vi har typ bestämt att vi ska luncha hundra gånger dom senaste veckorna men har aldrig blivit av, men idag äntligen så skedde det :) Efter lunchen så skulle jag möta upp min mor och bror för att shoppa lite, och vem träffar jag på då om inte min far. Eller ja träffa på och träffa på, han satt på trapporna till konserthuset och solade. Så jag drog med honom så hela familjen gick samlade på stan i ett tag, mycket trevligt! Hann även med att hälsa på både Dover och Faijer på deras jobb.

Nu är det dags för mig att piffa mig lite snabbt för det nalkas middag på stan med "Dysfunktionella Gbg familjen", och sen ska vi ut och svänga på våra lurviga. Vet inte ännu vart vi ska men tror det blir Collage eller StureCompagniet, den som lever får se, det ända som är helt klart är att vi kommer röja totallt ikväll :P


Inte någon partylåt kanske, men en av mina favoritlåtar av Madonna :)


A Dream Within A Dream

Nu har jag varit hemma i ett par timmar. Är verkligen jättetrött efter en vecka i Göteborg så ska bli skönt att sova i min säng inatt... Ikväll så har jag bara suttit hemma och umgåts med Micke aka Piff... Eller nja umgåts och umgåts, vi brukar sitta brevid varandra i soffan med varsin dator, tvn är på i bakgrunden och nån gång då och då utbyter vi några ord. Jävligt skönt att bara kunna hänga utan att behöva snacka hela tiden :P

Nu ligger jag faktiskt redan i sängen, ska surfa runt lite till men sen blir det till att krama kudden och drömma trevliga drömmar :P

Natti natti, ses och hörs imorgon :)


Feels Like The Crowd Is Sayin', Gimme Gimme More!

Igår startade vi kvällen med att kolla på Idol och dricka lite vin för att senare ta oss vidare till Handelspuben. Allt var löjligt billigt. 45kr för en drink, 20kr för en cider och 40kr för en shot. Det var verkligen upplagt för att man skulle få en karatefylla! Dj spelade jättebra musik och eftersom Pelle kände henne så ordnade hon självklart så att vi fick skaka på våra rumpor till Gimme More :) När dom sen stängde vid 00.00 så drog vi till Babord Styrbord, vilket oxå var ett helt okej ställe. Var typ en mindre version av Båten/Pattan i Stockholm. Kvällen innehöll verkligen allt, skratt, dans, hångel, fylla, bråk, även om vissa av oss blev utan några av ingredienserna jag just räknade upp :P Kvällen avslutades med fyllekäk på Burger King.

Idag har vi, alltså jag Jonas och Pelle bara hunnit med att bakiskäka på Gibraltars Pizzeria. Luiza mötte upp oss där så vi satt och snackade ett tag. Nu sitter jag Pelle och Jonas på tåget på väg till Stockholm. Har haft det underbart i Göteborg men ska faktiskt bli skönt att komma hem till Stockholm. Jag ska ju ändå tillbaka till Göteborg om 2veckor och då följer även Alfred, min partner in crime med! Ska även försöka övertala Piff att hänga på ;)


"A Mans Ass Is Licked Like This By The Other Person, Just Like Icecream"


Det här är ett klipp ifrån Vanguard's "Missionaries Of Hate", Pastor Martin Ssempa pratar om varför han inte vill att homosexualitet ska bli lagligt i Uganda.

Haha alltså jag borde bli arg och förolämpad av det här klippet, men är man så korkad och ignorant som han är  så kan jag inte göra annat än att skratta. Kolla på klippet och bedöm själva!



I Want You To Make Me Feel Like I'm The Only...

Rihannas nya singel "Only Girl (In The World)", från hennes kommande skiva. Är helt säker på att den här kommer att spelas flitigt både på radio och klubbarna. Gillar att hon alltid förnyar sin musik-stil inför varje nya skiva! Jag kommer definitivt att spela denna låt på mina förfester framöver :P


With Nothing But My T-Shirt On...

Idag började jag dagen med att ta en långpromenad med Luiza och Akilles, var verkligen jättekul att träffa Luiza igen och att få busa lite med Akilles. Vi gick typ en runda på två timmar genom hela Göteborg så jag hann verkligen att uppdatera Luiza om allt som har hänt och allt skvaller från sommaren :P Åkte hem en snabbis till henne för att lämna Akilles och byta om. Faan vad han var kelig idag, alltså han brukar vara jättekelig men idag var det mer än normalt. Sen mötte vi upp Markus och Pelle som vanligt för att luncha och gå en vända på stan. 

Nu har jag precis kommit hem, men var tvungen att gå förbi Coop för att köpa middag/frukost. Ikväll ska jag bara vara hemma hos Jonas och krypa ner under en filt och ligga i soffan och ta det lugnt. Han kommer hem vid 23.00-tiden och då blir det filmtajm :)

 


Haha som sagt detta är min middag/frukost, MUMS :P



Akilles är verkligen så jävla söt!


Kill The Lights...

Är äntligen hemma hos Jonas igen efter en lång dag. Pelle kom precis förbi med en varsin bulle som Anna hade bakat idag :) Nu ska snart jag och Jonas kolla på film, men tänkte lite snabbt uppdatera om vad jag har gjort idag :)

Lunchade med Pelle och Markus på PizzaHut, även om det bara var jag som åt mat. Haha åt faktist en double för jag var så jävla hungrig. Pelle och Markus åt en varsin efterrätt :P Sen kom Mussi och gjorde oss sällskap så vi gick en vända på stan innan alla beslutade sig för att åka hem. Jag gick då runt en stund själv och det blev lite shopping. Köpte en t-shirt och typ en kavaj/jacka... 

Senare på kvällen var det dags att möta upp Markus och Nicke på Danilo för en varsin drink innan vi skulle se på bio. Såg "Salt", den var verkligen jättebra och hoppas på att det kommer en tvåa. Efter bion mötte vi upp Maxi för ytterliggare en drink och han tog med sig två kollegor. Har nog aldrig skrattat så mycket som när den ena berättade om alla sina fula ligg som hon lyckats dra med sig hem. En enarmad, två utan framtänder, en med harmynt, en med bara ett öga etc. etc. hahaha vad hände där?

Åhh en annan rolig grej, 3minuter efter att vi satt oss ner på bion så hör jag någon ropa mitt namn. Då är det Luiza en tjejkompis från Stockholm som sitter på raden framför mig med sin pojkvän och ska se samma film som oss. Sverige är allt bra litet :) Ska eventuellt ses imorgon och hitta på något, kommer bli kul för det var ett tag sen vi hängde.

Filmtajm nu och sen sängen, så ciao!

 





We Dance To The Beat

Natten har verkligen varit fantastisk! Vi hade så jävla kul igår på både förfesten och på Push! Musiken var lite väl enformig, typ 4 låtar som dom körde på repeat hela kvällen. Men är man ett härligt gäng som vi var så röjer man totalt ändå.

Idag har jag ätit bakispizza med Markus, Pelle, Mussi och Jonas. Just nu ligger vi bara och tar det lugnt hemma hos Markus men snart ska vi hem till Jonas för att ha filmkväll. Ska se "The Human Centipede" och "Seven Pounds". Hade tänkt se "Salt" på bio men skjuter upp det tills på måndag eller tisdag.

Här kommer lite bilder från igår :)









As Long As I See The Strobelights I'm Dancin' All Night Long

Har haft en jättetrevlig dag med Markus, Pelle och Mussi. Började med att luncha på Brasserie Lipp och sedan gick vi en vända på stan för att tillslut köpa en varsin glass och sätta oss i solen vid Operan. (Hmm önsketänkande, i själv verket blev det en varsin milkshake på donken och det var för kallt vid operan så blev en liten promenad bara :P) 

Nu har jag och Markus precis fixat klart oss så det är snart dags att börja bege sig till Jonas som är kvällens förfestsvärd. Vi kommer förmodligen att dra till Push ikväll igen för det var så kul igår, uppdaterar med bilder imorgon :)


Hamnen vid Operan


Can't Remember What I Did Last Night... Everything, Everything Is Still A Blur


Den här gången kommer jag låta rubriken tala sitt tydliga språk... Haha nej men riktigt så illa är det inte, men har ruskigt ont i huvudet idag. Var verkligen jättekul igår. Började somsagt kvällen hos Pelle och avslutade den på Push, jävligt sweet ställe!

Nu ska jag och Markus och in och möta Pelle i stan och luncha :)




We Can Get Down To The DJ's Sound, Feeling Kinda Naughty Come And Get Me Now!


Faanfaanfaan! Idag var jag och Markus och pantade hans halvårs förbrukning av Coca Cola, och meningen var att vi skulla ta massa bilder eftersom det ser ju ganska roligt ut när man kommer med en Porsche som är fullproppad med tomflaskor. Men nej nej vi glömde att ta bilder så det var inte så lyckat.

Sen mötte vi upp Adriano och åt en Nacho-tallrik och efter det gick vi och åt Champagne-glass på Glassbyttan som låg precis intill. När Markus var tvungen att lämna oss så åkte vi vidare till stan och skulle shoppa, men hittade faan ingenting :(

Nu har jag börjat göra mig redo för förfest hemma hos Pelle (Pernilla), har en känsla av att det kommer att bli en helt magisk kväll. In i dimman så ses vi kanske ute i vimlet inatt ;)


Jättegott prisvärt vin, absolut att rekommendera! Produktplacering much? :P


I Drove All Night...

Då var man äntligen framme i Göteborg efter 5timmars körande, eller nja har varit framme ett tag nu. Markus hämtade upp mig från Hertz-biluthyrning vid centralstation. Så bytte ut min Ford Transit mot hans Porsche, inte illa! Men måste faktiskt säga att jag var sjukt nöjd med min Transit, satt löjligt bekvämt i den och kändes härligt att sitta högt över alla andra som man körde förbi på motorvägen :P

Nu är det dags att hoppa i säng så vi hörs imorgon :) PussPuss



Gonna Drive Into The Deepest Sunset

Idag klev jag upp ganska tidigt för jag skulle hjälpa Micke att hämta ut sin bil som jag igår bokade till honom via Hertz Freerider när jag själv satt och letade efter bilar till mig då jag vill åka ner till Göteborg på torsdag. Är ett jävla lotteri ska ni veta, men blev iallafall en Renault Clio som han fick köra upp till Härnösand idag

Efter det var det dags för mig att åka och jobba och jag hade ännu inte hittat någon bil till mig så var jag tvungen att ta med mig datorn till jobbet eftersom deras databas med lediga bilar uppdateras hela tiden. Hade även bett Markus att hålla ett öga på hemsidan utifall att jag skulle missa något. Slutade med att Markus hittade en bil till mig. Jag hade hoppats på att jag skulle få köra en Volvo XC90, men nej nej min lott föll på en Ford Transit! Haha det är bara att gilla läget, åker ju iallafall ner till Göteborg gratis. Det enda som är lite tråkigt är att jag måste köra själv i typ 4timmar och dessutom i skymningen. Hade varit helt okej om det var mitt på en solig dag.

Vem tycker ni färdas med högst klass? :P


Min schtekiga bil ;)


Mickes lilla tönt bil :P


RSS 2.0