Silent Night

Då infinner jag mig ännu än gång i mitt pojkrum. Åkte hem till mina päron direkt efter jobbet så jag vaknar upp här imorgon. Var ruskigt svårt att ta sig upp imorse. Blev hårdare än vad jag hade tänkt mig på Amba så mitt minne av kvällen är ganska obefintligt, men tror att jag hade kul iallafall... Men hade en jävla tur när jag kom till jobbet, min chef var också super bakis så vi stod där tillsammans och mådde dåligt.

Kom hem från jobbet för en timma sen så nu ligger jag i min säng och surfar runt på nätet. Hittade det här gamla klippet på youtube precis. Måste ju komma i lite julstämning inför imorgon :)


Cheers!

Är nere hos Faijerson nu och dricker vin! Blir nog utgång ändå. Faijer ska inte med men hänger på Valle, Josefina och AC! Ikväll blir det Amba! Komsi komsi


What To Do, What To Do?

Då har man äntligen jobbat klart! Dom 4 sista timmarna var ett rent och skärt helvete! Känns som att man varit med i Saw 8, och lyckades överleva! Jag har varit tvungen att lyssna på Mariah Carey's "Without You" på repeat. Missförstå mig inte jag äskar den låten, men inte när det är gammal gubbe som står och spelar den på sin saxofon eller vad faan nu var utanför min butik. Nog om det. Nu är ju frågan ska jag gå ut ikväll eller inte? Jag börjar ju jobba först kl16 imorgon det enda kruxet är att jag måste ta mig upp någorlunda i tid eftersom jag ännu inte hunnit köpa några julklappar alls! Hmm


Tell Me What You're Sippin' On!

Har nyligen avslutat en väldigt trevlig middag med Alfie, Felicia och Shirre K på Fridays. Nu sitter vi i baren och sippar på en varsin drink :)


Party N Shopping

Trodde faktiskt att jag skulle vara mer sliten när jag klev upp imorse men icke! Hade askul med Shirre igår, fick lite kvalitetstid tillsammans hemma hos mig innan vi drog till Vickan. Väl framme på Vickan var det ganska mycket nytt folk men även massa bekanta. Höjdpunkten var nog när Dan och Erik skulle lära mig hur man luktar på folk på dansgolvet. Haha vet inte vad dom får allt ifrån. Efter Vickan blev det efterfest, ville egentligen inte men tog en för laget om ni förstår vad jag menar ;) Idag har jag varit på stan med mor och bror hela dagen. Hittade inga julklappar men köpte faktiskt två skjortor och en tröja till mig själv :)


Blogrape

Hej alla vänner,
Nu har ni shirre här.. Jag har saknat min samme i helgen och äntligen så sitter jag här hemma hos honom på en måndag!
Vi ska till Vickan såklart och tydligen så lyssnar vi på Christina-ballader på repeat också... Men det taggar oss om ett tag I guess?
Jag har inte hunnit ta en klunk än, men lika bra kanske.. Med tanke på att jag lyckades med bedriften ÄNNU en gång att stuka foten på fyllan! Men den här gången var det dock inte mitt fel.. Det är ju så otroligt mycket snö så jag halkade och foten hamnade på sniskan o jag gled under taxibilen :( Taxichaffören sa att jag tagit sönder hans bildörr  MEN det är en omöjlighet ska ni veta! för bildörren var öppen hur fan kunde jag göra de när jag gled UNDER bilen förbi dörren? Han var bitter! Han hjälpte mig inte ens upp... Så med blöt stjärt så hävde jag upp mig in i bilen med mina 2 underbara(?!) vänner som satt och skrattade åt mig inne i bilen..

Men de va en trevlig helg.. Men idag ska det bli Bäst! :)


Piano And Violins

Nu sitter jag ännu än gång och dricker vin i min ensamhet... Haha nejdå jag väntar på att Shirin K ska komma, men hon är liiiite sen bara, men bara lite. Min förfest är som vanligt på en måndag en balladförfest, dels för att jag inte ska störa grannarna och dels för att det är lite av en tradition som jag och Pontus har. Tyvärr så kunde inte han infinna sig här ikväll men vi skulle ses på Vickan sen.


Clothes, Raindeers and Booze!

Gårdagen (söndag) började med att jag mötte upp Josef och Pelle och gick på stan. Målet var att hitta en kavaj till mig som jag kan ha på nyår. Jag är verkligen ingen kavaj-kille men kan ju faktiskt vara bra att ha ibland, så hittade faktiskt en som jag ska inhandla i Stockholm nu i veckan. Efter "shoppingen" så tog vi oss till Julmarknaden på Liseberg där även Tobie och Mackan mötte upp oss. Var verkligen jättemysigt och höjdpunkten var definitivt dom fina renarna. Kände mig som ett litet barn när vi sprang omkring och letade efter dom. (Haha kommer ihåg när jag hälsade på Mange första gången i Norrland då trodde jag bara renar fanns i fångenskap och inte i fritt tillstånd, fatta vad glad jag blev när jag såg ett par bredvid vägkanten) Men jag blev verkligen påmind om att jag måste köpa ett par riktiga dojor. Converse funkar inte mitt i vintern, mina fötter frös nästan ihjäl.

Nästa punkt på schemat var Danilo, och självklart hade vi reserverat bord nära baren där Maxi jobbade för dagen. Efter maten och åskilliga drinkar så var det dags för Maxi att kliva av sitt pass och joina oss. Vi begav oss till "Stage Door" (tror jag att det hette) och drack några drinkar till och pratade lite skit innan det var dags att åka hem och sova.

Helgen i Göteborg har varit helt fantastisk, och nästa resa ner i slutet av januari är redan bokad. Nu sitter jag på tåget hem har bara en timme kvar innan jag anländer till Stockholm. Ses vi på Vickan ikväll?




My Heart And I Were Buried In Dust...

Vet att jag skrev om den här låten häromdagen men var länge sen jag verkligen fastnade för en Christina Aguilera låt. Men denna låt är sjukt bra. Så sjukt fin text och hennes röst är som vanligt underbar! Är verkligen en låt ni måste lyssna på!

"Sweet love, sweet love
Trapped in your love
I opened up, unsure I can trust
My heart and I were buried in dust
Free me, free us"


Love Or Hate Or Maybe A Little Of Both?

Haha skönt att veta att man är såååå omtyckt av sina vänner! Det här är ett utdrag ur en konversation mellan mig och Micke på facebook.

 

Samme säger: Älskar du mig?

Michael säger: klart jag inte gör, vad är det för en jävla fråga

Samme säger: Haha var det jag trodde, ville bara dubbelkolla!

Michael säger: vad fick dig ett tvivla?

Samme säger: sättet du talar till mig

Michael säger: jahaaa..du tänkte någon form av hatkärlek eller?

Samme säger: Något sånt ja!

Michael säger: fast hatkärlek och älskar är inte samma sak


Sleep Walking

Inatt så sov Markus bror Philip här i Mackans lägenhet med oss. Han hade varit ute och festat och kom hem vid 3tiden. Vid 5snåret så hör jag hur någon kliver upp och börjar rycka i balkongdörren.

Mackan: Philip! Philip! Philip vad faan gör du?
Philip: Jag ska pissa.
Mackan: Faan gå in på toaletten då!
Philip: Okej.

Efter ett par minuter så frågar Mackan mig, Vad gör han där inne borde han inte vara klar nu, och i samma sekund hör vi hur han spolar. Och så dröjer det ett tag och så hör vi lite prassel inne från toan. Båda tänkte men vad gör han nu, så Mackan får nog och går till toan och sliter upp dörren.

Mackan: Vad in i helvete gör du? Philip?
Philip: Oj jag somnade.
Mackan: Philip! Philip! Vakna!
Philip: Men vad är det? Jag somnade?
Mackan: Gå och lägg dig i sängen!
Philip: Okej, förlåt.

Haha får sedan berättat för mig av Mackan att han hade lindat in sig i en handduk och satt sig i tvättkorgen och somnat där. Mackan hade slängt vatten över honom och gett honom en örfil för att han skulle vakna. Haha har nog aldrig sätt Mackan vara så frustrerad tidigare!

It's Like I'm Walking On Broken Glass...

Josef och Pelle kom hem till mig (Markus), vid typ 2tiden och så gick vi direkt och köpte Pizza och la oss sen i soffan och glodde på film. Sen när Mackan kom hem från jobbet kl18.30 så gick vi till Pizzerian igen och köpte måltid nr2, blev en Oxfilépasta för mig. Sen blev det en till film innan det var dags för oss att åka till Ica och köpa snacks och hyra film nr1264 för dagen. Japp hör och häpna vi gick inte ut på en lördagskväll, utan stannade hemma och myste istället :)

Nu är det snart dags för sängen så Mackan orkar jobba imorgon och jag orkar med massa nya äventyr. Måste hitta en nyårs-outfit under dagen, innan det är dags för Julmarknad på Liseberg och senare blir det middag på Danilo.

Om ni inte ännu har köpt eller laddat ner den nya Deluxe versionen av Alexandra Burke's album "Overcome" så bör ni göra det genast. Albumet är fullt med partylåtar och fina ballader! Här är hennes senaste singel "The Silence"



I Can't Remember What I Did Last Night...

...Everything is still a blur och den djävulusiska huvudvärken är ett faktum! Gårdagskvällen var helt fantastisk. Som vanligt så bjöds det på Jello-shots på förfesten och jag tror det är pga dom som jag mår som jag mår idag. Efter förfesten styrde vi våra segel mot Babord Styrbord, men var så jävla lång kö så vi gick till Gretas istället. Herregud varför?? Men men vi hade kul iallafall. Vaknade med total ångest imorse för jag visste inte vart jag befann mig. Men efter ett tag förstod jag att jag låg i Markus soffa precis som jag skulle :) Blir bakispizza snart eller så fort Josef hör av sig för jag vägrar att bli fet själv.


The Eagle Has Landed!

Nu har jag äntligen kommit fram till Landvetter. Många vet nog inte det men jag avskyr att flyga, efter en incident som hände för jättemånga år sen när jag och mamma flög till Gran Canaria. Mitt resesällskap, Felicia kunde tyvärr inte följa med pga att hon är sjuk och hon hade lovat mig att hålla mig i handen och sjunga "God is in his holly temple" för att lugna ned mig :p Nu är det dags för mig att hoppa in i en bulle och ta mig till Örgryte och Markus för en snabb-piffning och sen blir det till att röja!


Up Up And Away!

Nu är jag på Bromma Flygplats och väntar på att få boarda mitt plan. Jag har nog druckit den godaste smoothien ever här. Nu ser jag att dörrarna öppnas så vi ses i Göteborg


Goodbye My Lover, Hello My Friends.

Hade verkligen en jättetrevlig kväll igår. Började med middag med Mange på den bästa Grekiska restaurangen i stan, Kamarina. Kan verkligen rekommendera den. Jättetrevlig personal, supergod mat och man behöver inte sitta och vänta i evigheter för att få den. Därefter drog vi till Nobis för en drink. Vi båda hade sovit dåligt natten innan så vi drog hem efter drinken och däckade nästan omedelbart efter att Mange hade slängt godis runtomkring sig i hela rummet. Idag åkte han iväg till Norrland för att fira jul med familjen. Själv så ska man också ut på äventyr idag men först ska jag bara jobba. Efter jobbet bär det av mot Bromma Flygplats och Göteborg. Josef och Pelle har en gemensam födelsedagsfest ikväll och självklart måste man infinna sig där. Be there or be square!


Oh Did I Mention That I Hate This Weather?

Nu är Samme på väg till jobbet. Jag verkligen avskyr det här vädret!! AVSKYR!! Och SL fungerar ju lika bra som vanligt. Kul att man kommer sent till jobbet för att dom verkar ha inställda avgångar. Ska träffa Mange efter jobbet. Han åker till Norrland i 2-3veckor imorgon :/ Men ikväll är det iallafall hans tur att planera något skoj, få se vad det blir.


Can You See That I'm Bound In Chains...

...I finally found my way, I'm bound to you, I'm bound to you...

Blev aldrig någon bio igår, Mange var så smidig så att han hade dubbelbokat. Så han jag och Thessan W mötte upp två tjejkompisar till honom på Zink och drack ett glas vin. Var trevligt även om jag hade velat göra något bara vi två, men ska ta igen det imorgon kväll istället.

Idag så har jag jobbat hela dagen och är verkligen helt slut dels pga att det var jättemycket att göra på jobbet och att jag sov väldigt dåligt inatt. Efter jobbet så mötte jag upp Thessan N, min svägerska. Våran julklapps-shopping misslyckes totalt så det blev inga klappar alls idag. Bättre lycka nästa gång!

Sist men inte minst  texten högst upp i det här inlägget är ifrån en av låtarna från Christina Aguileras nya film "Burlesque". En lugn, fin ballad som ni bara måste lyssna på!


"You Better Check Yourself Before You Wreck Yourself"

Nu är en lång dag på jobbet äntligen slut, har precis kommit hem och ska fixa till mig lite. Ska möta upp Mange om en liten stund och gå på bio. Jag fick äran att välja film. "Du får välja exakt vad du vill fast ingen rysare, thriller eller komedi", tack för den valmöjligheten Mange ;) Jag har iallafall valt "Due Date", en komedi. Jag tycker den verkar asrolig får se ifall jag får medhåll efter filmen.

Har bokat biljetter till Göteborg i helgen. Jag och Felicia flyger ner tillsammans på fredag efter mitt jobb. Josef och Pelle har födelsedagskalas vilket man inte kan missa!


Mr Saxobeat

Faijerson visade just mig denna video, kommer nog bli en låt som vi kommer att spela flitigt på våra förfester! Rumänsk musik när den är som bäst. Får ta och tacka Valle som inför lite kultur till vårt gäng ;)


Should I Stay At Home Or Should I Go Out?

Nu sitter jag hemma hos Faijerson och väntar på att min pasta ska koka klart. Ikväll blir det en myskväll men måste erkänna att jag inte helt och hållet har släppt tanken på att dra till Vickan. Vet att Pattan personalen ska ut ikväll så vore kul att träffa dom.

Santa Claus Is Coming To Town

Vart ska jag börja? Haha gårdagskvällen blev allt och lite till känns det som. Mötte upp Shirre utanför båten kl22. Då var det 1,5 timme kvar av cocktailpartyt och den fria baren. Jag hällde i mig alldeles för mycket på den korta tiden, tror det blev 6-8drinkar för min del. Sen fortsatte vi kvällen uppe i baren hos underbara Pischa. Mange kom och mötte upp oss runt 2 tror jag. Ska jag vara ärlig så hade jag inte koll på så mycket alls vid den tiden, så det fick bli en taxi hem 40min senare. Haha förresten dom hade en porrtomte som sprang omkring i lokalerna och bjöd på en show, Shirre mer eller mindre tvingade mig att ta en bild med honom :P


Varannan vatten sa vi samir.. Men verkar v...

img_7105 (MMS)

Varannan vatten sa vi samir.. Men verkar vara försent nu.... Då kör vi då?!?!?  // shirre


Samme beställer hela baren... Lugn kväll?!...

img_0301 (MMS)

Samme beställer hela baren... Lugn kväll?! Njaa.... //shirre


Jag, Shirre och Cassie i baren på Båten :)

img_6377 (MMS)

Jag, Shirre och Cassie i baren på Båten :)


Testing Testing is the microphone on?

img_6661 (MMS)

Testing Testing is the microphone on?


Fight For This Love

Är på båten nu och jag älskar att min kära Pischa i baren vet exakt vilken låt jag vill ha bara genom att jag gör en handrörelse :) Är självklart "Fight For This Love" som jag vill höra, och tror att den är på ingång nu. Måste rycka tag i Shirin och dra med henne till dansgolvet! Kommer nog aldrig tröttna på den här låten!



Cocktailparty

Till och börja med, jaaaa jag vet jag har varit jättedålig på att uppdatera bloggen dom sista 3veckorna. Har helt enkelt inte haft någon lust, men nu är jag back again! Har en ny header, men är inte så jättenöjd med den så kommer göra en ny när jag orkar...

Ikväll så ska jag möta upp Shirin K för att gå på ett Cocktailparty på Båten, blir nog ingen röjar kväll utan bara en lugn kväll. Sen ska jag möta upp Mange, vet inte om det blir på båten eller inne i stan men det återstår att se.


RSS 2.0