Jag och min BFF!

img_5316 (MMS)

Jag och min BFF!


Insomnia...

I skrivande stund så är klockan 03.10 och jag kan officiellt meddela att jag lider av sömnsvårigheter! Så tänkte passa på att smsa in ett blogg-inlägg. Är tredje natten på rak nu som jag är trött men inte kan somna. Beror troligen på att jag sover för länge på dagarna. Imorgon (idag, beroende hur man ser på det) ska jag träffa mamma och köpa en present till en hemlig person, men mer om det i ett senare inlägg... Ska även hinna med att umgås med Jonis och Faijer, förhoppningsvis kunde Micke också hänga med oss så hela järngänget är samlat :) Nej nu ska jag göra ett nytt försök att somna, Natti natti!


We're Beautiful, Our Flaws And All...

Jag är sååååååå fruktansvärt uttråkad, klättrar verkligen på väggarna! Men samtidigt så orkar jag inte göra annat än att ligga i sängen med datorn i knät och TVn påslagen i bakgrunden. MTV är min räddning, idag så är det "Jessica Simpson: The Price Of Beauty" marathon så jag är väldigt nöjd. Var tvungen att köpa ledmotivet till showen på itunes, låten är ganska bra faktiskt.


Baby You're A Firework, Come On Let Your Colors Burst

Nu ska vi snart sätta oss till bords här på Båten, jag ska beställa in oxfilé som vanligt som när jag käkar här. Får se om jag lyckas skicka in några flera blogg-inlägg via sms. Annars så uppdaterad jag imorgon :) Njut av Katy Perry nu!


I Miss You Already!

Det nya året har börjat med massa festande! För er som inte vet det så är några Göteborgare på besök i Stockholm och Mackan bor hos mig som vanligt. Vi har varit ute 3 kväller på rak nu så idag har vi varit ganska slitna och bara legat och kollat på tv hela dagen. Kl21 ska vi möta upp alla andra för middag på Båten, får se om det bara blir middag eller om vi kanske stannar och festar efteråt. Och imorgon antar jag att vi ska till Vickan. Sen måste jag lugna ner mig igen.

Det nya året innebär även en ny era. Min kära partner in crime, Alfred lämnade idag Stockholm för att åka iväg till Västindien med familjen. Sen kommer han hem i två veckor och i början av februari flyttar han återigen utomlands för att showa! Är självklart jätteglad för hans skull men min egoistiska sida vill ha kvar honom här. Kommer verkligen att sakna dig massor Alfie!

 


I'm A Beast, I'm An Animal, I'm That Monster In The Mirror...

Hinner inte skriva så mycket nu men är färdigpiffad och det är snart dags att bege sig ner till Faijer för ytterligare en förfest. Detta är min första favorit partylåt för 2011. Ikväll är det Zipper som gäller och jag hoppas verkligen att DJ:en har denna låt. Be there or be square!

"Watch me as I dance in up the spotlight
Listen to all the people screaming out more and more,
Cos I create the feeling that keep em coming back,
Yeah, I create the feeling that keep em coming back,
So captivating when I get it on the floor.

Know y'all been patiently waiting, I know you need me, I can feel it,
I'm a beast, I'm an animal, I'm that monster in the mirror,
The headliner, finisher, I'm the closer, winner.
Best when under pressure with seconds left I show up.

If you really want more, scream it out louder,
Get it on the floor, bring out the fire,
And light it up, take it up higher,
Gotta push it to the limit, give it more."


RSS 2.0