Who's Your Daddy?

Idag har jag varit hemma hos Josefin och provat på papparollen till lilla söta Leopold! Vi har gjort allt som en far och son ska göra tillsammans! Käkat oxfilé-pizza, lekt med diverse leksaker och självklart handlar på Systemet med varandra. Polden trivdes som fisken i vattnet när vi körde runt honom i en kundvagn på Bolaget.

Men nu är pappa trött på att vara pappa så nu blir det lite vin hemma hos Jonas!


A Butch Instead Of A Hunk... WTF!

Nu är jag på väg in till stan efter att jag och Pontare haft lite film-mys i inväntan på sotaren. Till vår förfasan så var inte sotaren en hunk utan en butchflata, dock var hon väldigt trevlig och effektiv.

Måste passa på att tipsa er om en ny låt av Keri Hilson, det kommer nog bli en riktig sommarhit! Påminner ganska mycket om beatet i JoJo's låt "Forever In My Life", som tyvärr aldrig släpptes.

http://youtu.be/w6DiKZ6blRQ


Two Beers Became A Whole Night

Oj oj oj! Tanken var bara att vi skulle gå på Royal Rogers Releasefest av hans nya tidning men så blev ej fallet... Mix, Café Opera, Torget, Ego och Soap hann vi med! Avslutade sen kvällen med Pontus på "Retard Grillen" med två varsina lammkorvar :) Sov hos Pontare för nu ska jag upp och agera lägenhetsvakt åt Jonas, sotaren kommer på besök (hoppas det är en lättklädd hunk, har sett sånt i massa "filmer")...


Monday Night

Har varit sjukt sliten idag så orkar inte skriva så mycket. Lägger upp lite bilder från gårdags kvällen som spenderades på Vickan och sen Labbet.


Out N About!

Sitter nu i Taxin på väg hem! Var på Nivå22 på Robin och Kardo sen åkte vi till Cafét där Drake hade sin efterfest! Sen blev det en snabbis på Soap och sen åkte vi till Fjoll-Jollen!


Whitetrash? Hell Yeah!

Haha ja jag är whitetrash! Har förkrökat lite på Nivå22 med Per-Robin och Kardo, nu ska vi vidare till Cafétför att möta upp tjejerna!


2 Nights In 9 Pictures

Låter bilderna tala för sig själva men har haft en sjukt grym helg!


What A Crazy Night!

Haha fy faan vilken kväll vi hade igår! Började på Soap med Shirre och sen kom Heidi efter sitt jobb och mötte upp mig. Vid halv tre drog vi vidare till Hells för att senare gå vidare till Solidaritet där vi typ lekte kurragömma bakom några draperier. Har bildbevis men tror jag skippar att lägga upp dom ;)


Mini Preparty

Jaha efter två tråkiga kvällar hemma tog jag mig i kragen och insåg att levern behöver vattnas. Så nu sitter jag här med Shirre på Sveavägen och har en liten mini-förfest. Köpte nya Burn "Blue Refresh" (ny för mig), därav min blåa drink. Dock var det nån ny öppnings-anordning som var lite speciell... Tror vi har lite för mycket att dricka :)


Tattoo

Idag har jag varit och klippt mig blev sjukt nöjd, men man vill alltid hem och pilla lite själv så frillan blir som man vill ha den!

Befinner mig just nu på tatueringsstudion "Kvarteret" och ska slutföra en skiss, frågan är bara om det är jag eller min kusin Mikaela som ska göra tatueringen!? To be continued...


Blonds Do Have More Fun! (Part.2)

Då är jag äntligen färdig och jag är fortfarande blond men nu har jag den mörkblonda askfärgen som jag var ute efter och inte typ vit-blond som jag hade i förra inlägget. Blev faktiskt sjukt nöjd, hoppas klippningen blir lika bra imorgon.

Nu är ju frågan om man ska ut ikväll för att se ifall det stämmer att blonda har roligare ;)

 

 


Blonds Do Have More Fun!

LUGN I LÅDAN! Nej jag ska inte vara så här blond. Färgar det alltid ljust innan jag lägger en brun färg över för att få den färgen jag vill ha. Hade sån jävla utväxt och den syntes ännu mer eftersom mitt hår var så sol-blekt. Så nu ska sista färgen i och imorgon ska jag klippa mig :)


Breakfast In Bed...

... Nej idag blir det ingen frukost i sängen, men däremot är det dags att kliva upp kanske. Funderar på att ta en promenad, behöver iallafall komma ut en stund. Sen får jag se vad som händer senare ikväll men ingen utgång iallafall, jag och min dåliga karaktär ska försöka hålla oss till helgen ;)


Red, Red Wiiine...

Blev en liten förfest hemma hos Nathalie igår med flickorna, så jag fick mitt rödtjut som jag ärligt tycker jag förtjänade efter allt slit under dagen. Sen drog vi som vanligt till Vickan vilket vi alltid gör på måndagar. Blev ganska bra röj och jag var så nära på att dra vidare till Labbet men tog mitt förstånd till fånga och åkte nattbussen hem med Jossan.


"TV-Shopping"

Hann faan inte att blogga igår förutom ett snabbt inlägg på morgonen då jag verkligen hade fullt upp hela dagen. Började med en promenad för att sen åka och tv-shoppa med pappa. Ni som vet hur det är att gå och shoppa med en brud får inte längre klaga. Detta var så energi krävande då min far är en riktig karaktär och ska göra allt på sitt sätt. Det viktigaste för pappa på en ny tv är att man kan kolla text-tv samtidigt som man kollar på sitt program i bakgrunden för det kunde man minsan på hans gamla Sony tv... Blev iallafall en Samsung 46 tummare tillslut.

Efter de var det bara att åka hem och börja demolera min gamla tv-möbel som stod i mitt rum och bygga om den som stod i vardagsrummet för den skulle jag få ta över. Var även tvungen att montera upp päronens nya möbel och sen bära ner allt skrot till grov-soprummet. Efter allt detta slit var jag värd ett glas rödtjut :)

 

 


Charter

Idag är jag en sjukt trött kille, skönt att min charter-vecka börjar lida mot sitt slut med en sista utgång ikväll sen har jag fan kört 8 kvällar på rak. Min karaktär suger men ska inte gå ut sen på hela veckan. Nu ska jag försöka sova någon timme till innan det är dags för mig och min bror att hjälpa pappa att köpa en ny tv...

Här kommer en bild på mig och systrarna från igår, ses ikväll flickor!


Buzz...

Denna söndagskväll spenderas med Jossan, Madde, Dover, Manne och Ida. Rödtjut, drinkar och Buzz funkar alltid på en förfest men snart vill jag ha lite musik innan det är dags att möta upp resten av gänget på Båten ikväll.


Hungover-food & The Police

Har varit med min mor I Kungens Kurva idag. vi Inhandlade en ny tv-bänk till päronens vardagsrum och imorgon ska vi köpa en ny tv.

På vägen hem så tyckte jag att det var dags för mig att äta mitt första mål för dagen, bakismålet. Körde till Årsta för att köpa med mig Stockholms godaste Kebab från Palmyra. Direkt när jag satt mig i bilen igen så blir jag stoppad av polisen som utför nykterhetstest och körkorts-kontroll. Blev lite nervös eftersom jag faktiskt var ute och festade igår men samtidigt är det fjärde gången på ett år som jag får blåsa och har aldrig varit något problem förut. Självklart klarade jag mig denna gång med... Nu måste jag äta upp min mat innan den blir kall!


Zzz Zzz Zzz

Trött kille!


Party Party!

Har röjt med mina nära och kära på Zipper ikväll. Ville dra vidare men ingen annan ville typ det så drog till Berns men Gloryhole var stängt så var bara där 10min. Nu sitter jag på Centralen och väntar på min tub! Lägger upp två bilder, den ena är på min älskade svägerska och mig och den andra på mig och Lisa :)


Take On The Night!

Har haft världens bästa förfest hos Jonas och nu ska vi hoppa in i en taxi på väg ut i Stockholms natten


Sunrays

Vaknade ganska sent idag och känner mig sjukt sliten men kände ändå att jag behövde komma ut en stund i solen. Blåste ganska kallt men när man stod i lä så var det ganska fantastiskt att känna solens värmande strålar.

Nu är det dags för mig att äta frukost/lunch/middag, inte bra när man kliver upp så sent så man är tvungen att slå ihop alla måltiderna men men...


Corn....

Medans andra drar till Donken så föredrar jag att käka en burk majs som fyllekäk innan jag somnar :p


On The Subway On My Way Home!

Sitter på tuben hem efter en sjukt bra start på på kvällen med mina älsklingar Jonna och Pischa och ett toppen avslut med Jonis! Ligger snart i min säng, åh jag längtar så! Natti natti :)


Party!!!

Efter en toppen kväll hemma hos Pischa drog jag och Jonna vidare till Paradise och mötte upp Jonis och Felix. Nu har jag och Jonis hittat vår väg till Solidaritet :)


Healthy Lifestyle... Not!

Har börjat försöka att äta lite sundare igen inför beach 2012 eftersom jag har misslyckats lite med träningen dom senaste veckorna. Men ska försöka ta tag i det med. Vinet är jag inte redo att dra ner på ännu så är på väg hem till Pischa nu för att dricka lite vin med henne och Jonna. Ses ute i vimlet inatt ;)


RSS 2.0