I Am In Love <3

Förfestar med världens bästa Jonas och Fillan just nu. Vi lyssnar på Gaga's nya "Hair" som nyligen har läckt! Den är så jävla grym. Låtarna blir bara bättre och bättre, fatta hur bra hennes album kommer att vara!

I Am In Love!

Förfestar med världens bästa Jonas och Fillan just nu. Vi lyssnar på Gaga's nya "Hair" som nyligen har läckt! Den är så jävla grym. Låtarna blir bara bättre och bättre, fatta hur bra hennes album kommer att vara!


Tracks That Rock My World

Har precis kommit hem ifrån jobbet och duschat. Nu måste jag röja upp lite här hemma innan jag tänkte bege mig ner på stan. Musik är självklart ett måste så sätter på min lista med mina favoriter för tillfället!


I Put My Hands Up In The Light

Då står man återigen på jobbet, känns som att det är det enda som jag gör nuförtiden... Eller? Igår kväll befann vi os på K8, eller också känt som hemma hos Dover och Hallis och kollade på Semifinal 2 av Eurovision Song Contest 2011. Kan ju lova att det var jävligt nervöst i soffan innan Sverige äntligen ropades upp som sista bidrag att gå vidare till finalen på lördag.


 


Tie Me Down Please!

Att man aldrig lär sig! Var ute igår och slirade så har ståt och varit fruktansvärt bakis idag och ändå så började jag först vid kl.14. Imorgon börjar jag kl.8.30 men har ändå tankar på att gå ut ikväll. Kan någon binda fast mig hemma, por favor!

Yesterday Was Thursday, Thursday. Today It I-is Friday!

Har ganska bråttom för jag ska snart bege mig hem till Dover och dricka lite vin. Har varit på stan hela dagen först med min mor och sen möte jag upp Fillan och Sandra och åt på Catalana i Kungsan. Jag köpte även ett par jättefina RayBan solglasögon på NK. Är en ny modell som tydligen kom ut igår och dom fick bara in två par av varje färg. Avslutade "shoppingen med att möta upp Jonis, Felix och Felix kollegor för ett glas vin i solen. 

Blir förmodligen utgång ikväll så vi ses ute i vimlet! Här har ni Gaga's nya video, den är grym! :)

 


Friday, Friday Gotto Get Down On Friday!

Haha sjukt värt att Katy Perry sjöng Rebecca Blacks låt "Friday" på sin konsert i Melbourne förra veckan. Jag gillart! Går inte att bädda in den här videon av någon anledningen så postar länken till den istället.

Katy Perry - Friday
http://www.youtube.com/watch?v=sM51ANnSgsU



Third Time Is A Charm

Fyfaan vilken kväll det var igår på Lagerlunden, hade sjukt kul! Har inte orkat göra något alls idag förutom att fixa en ny layout till bloggen, ska ge det här med bloggandet en tredje chans... 

Funderar på om jag ska ta mig i kragen och bege mig ner till Sturecompagniet för lite lanseringenmingel. Moderna Tidskrifter ska nämnligen lansera en ny tidning ihop med Isabella "Blondinbella" Löwengrip, "Egoboost Magazine" 

RSS 2.0