The Big Fat Bass

Britney har gjort en collaboration med Will.I.Am som förmodligen kommer att komma på nya skivan "Femme Fatale" som släpps om 25dagar. Låten heter "The Big Fat Bass", Vad tycker ni?

 


Black Turns Into White ♥

Alla som känner mig vet hur mycket jag gillar vit elektronik. När Apple skulle släppa iPhone 4 i somras så hade jag tänkt att köpa den vita men av olika anledningar så sköt Apple upp releasen av den vita i en månad. En månad har nu blivit 7månader. Apple hade ju producerat massa vita delar till sina vita iPhones och folk har fått tag på delarna från deras fabriker i China. Bla bla bla bla bla bla jag vet massa ointressant fakta, jag ska komma till poängen...   Mitt lilla äventyr som jag skrev om igår var att jag skulle fixa mig en vit iPhone 4, så vad tycks?




Secret Adventures... A Puppy?!

Min dag har i princip varit totalt händelselös förutom att jag har varit och fixat en grej idag som jag blev sjukt nöjd med, men mer om det imorgon då jag kan lägga upp bilder. Innan det så jobbade jag morgonpasset på jobbet och sen gick jag och shoppade mat och ett nytt lysrör till badrummet. Oj oj det här är så intressant att läsa så att...

Blev en lugn kväll hemma med M, han är verkligen som en hundvalp. Sover han inte så äter han och äter han inte så sover han, och sen en och annan toapaus... Vadå att han arbetar lite för mycket... Men men... Imorgon ska jag försöka ta mig upp tidigt och gå på stan


Work, Work, Work Or Somethin'...

Då är man återigen på väg till jobbet för att jobba stängningspasset. Föredrar att jobba morgon eller dag men hur man än vrider och vänder så tjänar man mycket bättre på kvällarna. Klev ändå upp tidigt imorse då jag vaknade av att M skulle till plugget, så har faktist hunnit med att båda storstäda och tvätta. Vet inte hur kvällen blir ännu, är lite festsugen men börjar jobba 8.30 imorgon så känns inte som att det är läge att gå ut.


How I Roll

Dr. Luke har släppt ännu en teaser denna gång är det "How I Roll", prodad av Bloodshy & Avant som har gjort några av Britneys bästa låtar på hennes tidigare album (Toxic, Radar, Unusual You). "How I Roll" är ganska svårbedömd från det korta klippet, men den har ett Robyn sound. Eller vad tycker ni?

 

HOW I ROLL TEASER by drluke


Preparty + Lagerlunden = ♥

Har precis kommit hem till Doverhjelm där förfesten hålls ikväll, hans och Hallis nya lägenhet är verkligen jättefin! Till vår ära har vi våran älskade Doodley (Oscar Göthe) på besök från Gbg. Är rädd för att den här kvällen bara kan sluta på ett sätt för min del när båda Micke och Oscar är med, snälla be för mig! Här är iallafall en bild på mitt och mickes krök för kvällen.

3 liter Vodka
0,75 liter Tranbärsjuice
1 liter Proviva Hallon/Granatäpple
1 liter Mojitojuice
2 liter Sprite

Något säger mig att vi inte kommer att få i oss allt, men vi får se :P  




Not Really What I Expected...!

Är precis hemkommen från en heldag med Micke på IKEA, skulle köpa en garderob till honom men blev mycket mer än så. Blev lovad en middag för besväret, men blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig! Nachochips med Guacamole dipp och till det serverades ett glas halv-avslaget glas PepsiMax, Micke vet verkligen hur man bjuder på middag :P


Cold As Fire, Hot As Ice!

Jag har precis ätit klart min frukost och så här i efterhand ångrar jag mig. Det var sjukt gott men man kan inte äta chips och dipp till frukost, det är inte okej! Så nu ska jag ta en promenad in till Östermalmstorg, vilket iförsig bara är en promenad på 10min men ändå. Ska möta upp Faijer som ska bjuda mig på lunch. Jag håller tummarna för att vi går till Story och äter en varsin Bombay-wrap, dom är snuskigt goda.

Förresten har jag nämnt hur mycket jag avskyr det här vädret? Det enda positiva är att trots att snön faller så lyser solen så man får använda solglasögon, vilket jag definitivt kommer att göra! Det är underligt att det kan vara så sjukt kallt trots att solens strålar smeker ens hud...


Det var tider när man bodde i LA 2007 och levde livet, då fick man minsan alltid ha på sig sina solglasögon


I I I Wanna Go Oh Oh All The Way Ay Ay

Fruktansvärt trevligt att vakna upp och hitta ett nytt klipp som Dr. Luke har släppt från Britneys kommande album "Femme Fatale". Det ryktas om att "I I I Wanna Go" kommer att bli den andra singeln som släpps från albumet och att den faktiskt kommer att släppas innan albumet släpps den 25e mars.

I wanna go teaser by drluke


Get On Your Knees And Pray, It's Your Name On The Bullet In The Barell...



Ännu en till dag som man bara ha sovit bort och spenderat i sängen! Snälla ge mig vår nu!!! Ska snart hoppa in i duschen tänkte umgås lite med Dover och sen blir det Golden och Vickan för hela slanten, eller iallafall halva. Schlagerfeber kör på Golden ikväll och dom ska ha en hemlig artist från mellon i lördags. Jag hoppas verkligen att det är Sara Lumholdt, diggade hennes låt.

Lyssna på den på Spotify: Sara Lumholdt – Enemy

A Regular Day In My Ordinary Life...

...Njaaa kanske inte, men typ! I skrivande stund befinner jag mig på Sturehof. Har gått på stan hela dagen och tyckte det kändes rätt att unna sig ett glas Rosé innan det är dags för att se Sanctum på bio. Vad som händer därefter är ännu oklart.


The Night Comes To It's End

Har precis kommit hem från världens mysigaste kväll. Var superskoj att hänga med Luiza ikväll, var så länge sen hon, jag och Faijer hängde. Vi kollade först på melodifestivalen och jag fattar fortfarande inte att dansbandsskiten gick till final. Hade hellre sett att Sara Lumholdt fick den platsen men hon kom inte ens bland dom 5 bästa... skumt... Sen snackade vi massa skit och självklart busade vi med lilla Akilles, han är så fruktansvärt söt! Som vanligt så skulle Faijer ge honom massa käk och godis, så han fick värsta sockerkicken och for omkring som en galning. Tycker synd om Luiza som förmodligen kommer att få torka upp massa diarré imorgon eftersom Akilles inte är van att äta så mycket skit.

Dags att sova nu, men har blivit varnad om att jag kanske kommer att få fyllesamtal inatt...


Dinner And Music

Jag känner mig fortfarande sjukt bakis så som det ser ut just nu blir det bara en lugn kväll. Ska träffa Faijer och Luiza och käka middag och glo på melodifestivalen ihop. Tanken var att vi skulle vara hos Faijer men eftersom Luiza har flyttat in i en ny lägenhet så ville hon att vi skulle komma dit, så så får det bli! Tror jag tar med mig liiiite vodka bara utifall att någon lyckas övertala mig till att följa med ut. Måste fixa mig klart och sen är det dags att springa ner till bussen!


"Come On, Wont You Give Me Something To Remember...

...Baby shut your mouth and turn me inside out."

Dr. Luke jobbar jävligt hårt på att helatiden ge oss små teasers från Britneys kommande album "Femme Fatale". Nu har han släppt ett litet klipp på en låt som heter "Inside Out". Jag är ganska säker på att det här albumet kommer att bli Britneys bästa hittills! Lyssna och bedöm låten själva.


Brit Teaser.... :-) by drluke


In The Club, The Club, The Club...

Ännu en gång så ligger man bakis i sängen när man egentligen vill gå ut och njuta av det härliga vädret. Det är ioförsig ruskigt kallt ute men solen lyser och man kan nästan känna att våren är här snart... (om sisådär 2månader)

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Faijer. Var bara han, jag och Micke. Måste säga att det var ruskigt skönt att ha en lugn förfest. Vi hade nog fan inte ens på någon musik utan satt bara och snackade skit. Eller ja Faijer hade säkert på sitt trötta VH1 i bakgrunden. Micke och jag drog sen vidare till krogen där vi mötte upp massa andra. Haha tror Micke var tvungen att spela pojkvän till hälften av oss för att det var massa konstiga typer som kom fram och ville dansa med oss. Nog om det nu är det dags att göra lunch men åker väl på att springa ner och köpa skinka eftersom Mange bara måste ha det i sin omelett. 


If I Said My Heart Was Beating Loud...

...If we could escape the crowd somehow. If I said I want your body now, would you hold it against me?

Ja vad kan jag säga mer än att jag suger på att uppdatera bloggen! Mycket har hänt senaste månaden, främst i musik väg. Våren kommer att bjuda på många bra singlar och album och först ut i år med en superstark singel var självklart "The Queen of Pop", Britney Spears. "Hold It Against Me" är prodad och skriven av inga mindre än Dr. Luke och Max Martin, som även är huvudproducenter för det kommande albumet "Femme Fatale"

Inatt släpptes även videon till "HIAM", jag gillar den men i mitt tycke var den lite överhypad av koregrafen Brian Friedman. Vi hade blivit lovade massa grym koreografi men känner inte riktigt att videon leverade det, dock kan det ha och göra med klippningen av videon så ett liveframträdande är på sin plats så Britney kan visa vad hon verkligen går för!

*EDIT
Okej jag måste ändra mig, kollade just på videon i HD-kvalitet på tv och den är faan fucking fantastic! Två tummar upp!!



RSS 2.0