Raise Your Glass If U Are Wrong In All The Right Ways!

 

Nu är vi på väg från bion på väg mot mellanfesten hos Alfie. Känns inte okej att gå ut ikväll egentligen med tanke på hur jag har mått idag men faan I'm all messed up anyway så nu kör vi! Raise your glass! Skål!


It Cuts Me Like A Knife

Brukar må bättre när jag har fått ta en powernap och en dusch men känner mig lika trött och sliten nu ändå. Ska iallafall kila iväg och möta upp dom andra nu. Vi ska se Saw 3D, vilket är den sista avslutande filmen i serien. Är säker på att jag kommer tycka den är bra. Måste faan oxå se Paranormal Activity 2 i veckan. Nej nu har jag brådis, kanske ses på Båten ikväll ;)


Stay With Me...

Vet inte ens vart jag ska börja men herregud vilken kväll det var igår. Min fru Johanna mötte upp mig på Zipper efter att hon hade jobbat klart och det blev definitivt för många shotar igår. Min huvudvärk idag är fanemig inte nådig. Tror vi kom hem till mig vid 6tiden inatt. Har bara legat i sängen idag men måste snart hoppa in i duschen för att jag ska på bio med Alfie, Dover, Shirin och Beckis. Men först måste jag nog ta en powernap. Tanken är ju att vi ska hem till Beckis efter bion och ha förfest där och sen utgång. Haha vet ej om jag pallar det.

Jag tror ärligt talat att jag är lite förälskad i Cher från X Factor. Såg just hennes uppträdande från gårdagens show. Hon sjunger Shakespears Sisters 90tals hit, "Stay". Hon bevisar verkligen för alla att hon inte bara kan rappa utan även sjunga. Check it out it's epic!


The Beat Goes On!

Ja vet, jag har varit jättedålig på att uppdatera bloggen dom senaste dagarna... Har inte haft någon speciell lust att göra det, men nu är jag back on track! Har precis hällt upp ett glas vin, och väntar på att några vänner ska komma över. Startade min nya partylista för en timme sen men än har ingen dykt upp. Tänk ifall jag är så patetisk så att jag får dricka själv ikväll? *Hope Not*. Ska iallafall till Zipper ikväll för dom har öppet till 5, så man kan alltså säga att dom har öppet till 6 eftersom man ställer bak klockan en timme inatt :)


Tonight I'm Up Against The Speaker Tryin' To Take On The Music


Nu är det dags att kliva upp ur sängen och börja piffa sig. Erik bjuder in till förfest ikväll och självklart är det bara dom allra finaste som får komma. Det vill säga jag, Erik, Dan och så måste man alltid ha med sig en piffig pingla och ikväll får Jenny agera det. Vid Tolvslaget fyller den lilla parveln år så det blir till att röja ordentligt ikväll. Tror vi ska till Whiteroom.

Nu kommer jag säkert att bli hatad och jag menar absolut inget illa men jag är jätterädd för "little people", jag tror det är resultatet av ett Arkiv X avsnitt där det är en liten indisk dvärg utan ben som åker runt på en skateboard. Han kryper upp i folks ringmuskler och tar över deras kroppar... Iallafall det jag ville komma fram till var att min kära svägerska skickade ett youtube-klipp till mig och jag blev så rädd så jag var tvungen att kliva upp och tända alla lampor och kolla under sängen. Det klippet får bli min tagga till låt ikväll :P


I'm A Put U 2 Bed, Bed, Bed

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Dover med Alfred, Jonis och Pontus. Sen drog vi till Vickan och mötte upp Mange och flickorna. Var ganska bra drag igår, men vi stannade bara tills 01.30 igår sen drog vi hem.

Idag har jag inte gjort ett jävla skit, har bara legat i sängen hela dagen. Nu sitter jag och kollar på Desperate Housewifes och myser med mig själv med en ostbricka.


Promise This If I Die Before I Wake

Då har man precis vaknat ifrån sin 10timmars långa skönhetssömn, men känner mig fortfarande trött. Har inte så mycket att skriva nu egentligen. Tänkte hoppa in i duschen nu och få i mig lite frukost och sen bege mig ner på stan en stund. Ska möta upp Dover vid 17.00 och följa med honom och kolla på lite lägenheter eftersom Hallis är utomlands och inte kan följa med. Vet inte riktigt hur kvällen ser ut ännu men den blir nog bra den med.

Förresten vaknade ju upp och hittade Cheryl Cole's uppträdande med "Promise This" från X-factors livesändning igår. Hon är verkligen GRYM, ni måste se det! "Promise This" är första singeln från Cheryl's kommande album "Messy Little Raindrops", som släpps nästa vecka. BUY IT!


Call Me, When You Fall In Love

Det här måste vara den tråkigaste dagen ever. Har legat i sängen sen jag vaknade, har endast klivit upp för att laga mat och gå på toa. Kan vara skönt med riktiga slappar dagar men är lite mysigare om man har sällskap. Nu är jag dock sjukt rastlös och önskar nästan att jag hade gått ut ikväll. Inte likt mig att bara gå ut på fredagen och sen vara hemma både lördag och söndag kväll.

Imorgon ska jag försöka att ta mig upp tidigt och få lite gjort. Nu är det snart dags att borsta tänderna och sova. Min godnatt låt ikväll blir en osläppt låt med Kelly Clarkson som kanske dyker upp på hennes nästa skiva. Självklart en ballad, och nej jag är inte depp men älskar ballader :) Låten heter "Call Me" och om jag inte minns fel så tror jag att hon sjöng den på vissa av sina konserter på hennes senaste turne.


I Miss Those Blue Eyes, How You Kiss Me At Night... ♥

Då var det dags för ett till låttips. Den här låten hörde jag faktiskt i en affär häromveckan och tänkte att jag skulle försöka hitta den när jag kom hem men glömde bort det ganska fort. Men igår så lyssnade jag igenom Colbie's senaste album och hittade låten. Texten är jättefin och hennes röst är väldigt lugnande. ♥
 


I'd Catch A Grenade For Ya!

Han har gjort det igen! Jag föll totalt för Bruno Mars när han släppte sin debutsingel "Just The Way You Are", och nu när andra singeln "Grenade" har släppts så kan jag inte låta bli att hppas på att hans nysläppta skiva "Doo-Woops & Hooligans" kommer att bli en av mina favorit skivor för året 2010. Har inte hört skivan ännu, men ska ladda ner den nu för att senare köpa den om jag gillar den :)


I Know That He Knows I'm Unfaithful...

Första söndagen på evigheter som jag vaknar tidigt och inte är bakis, SWEET! Hade en jättemysig kväll igår med middag, film, rödvin och snacks. Tack! :)

Man kan fan inte låta bli att bli deprimerad när man vaknar upp och det smattrar mot fönsterblecket och är helt gråt ute. Känner inte för att göra något vettigt alls idag. Blir nog till att kolla på dom senaste avsnitten av Cougar Town.

Måste fakiskt ge en liten diss till alla er idioter som tror att ni kan övertala en till otrohet. Visst nu är inte jag i ett förhållande ännu, men dejtar man så tycker jag att man håller sig på mattan och håller sig till den man dejtar. Loggade in på qx imorse, vilket jag förövrigt inte fattar att jag har kvar. Mitt starkaste argument är att jag har vänner som jag snackar med där, vilket jag faktiskt har men skulle ju likagärna kunna prata med dom på Msn eller Facebook. Är inte inloggad där så mycket längre men är ju trots allt en tidsfördrivare när man har tråkigt. Hmm kluven... Men iallafall, imorse när jag loggade in så får jag nästan omedelbart ett mail från en kille som är bakiskåt. Svarar då att jag inte är intresserad pga jag dejtar. Tror han inom loppet av tio minuter har dragit alla jävla klyschor.

* Det stannar mellan oss
* Bara tömma och glömma
* Du behöver lite spänning i vardagen

Vet inte ens varför jag skriver det här på bloggen, men är trött på folk som inte kan respektera än om man säger att man är upptagen eller inte intresserad. Man känner ju att man borde bli van för det är vardagsmat att få skamliga erbjudanden, men nej blir lika förvånad varje gång. Nog om detta ska kolla lite serier nu och äta frulle

Puss på er!


1 or 2 shots 2 many

Åh faan vilken kväll det blev! Hahaha jag kände mig nykter om man jämför mig med min partner in crime. Vem det är låter vi vara osagt, men jag tror att alla ni vet vem jag menar. Blev nog en eller två shots för mycket! Vi knäppte tyvärr inga bilder igår dock så har inga bildbevis. Damn it! Jag och Alfie avslutade kvällen på Retardsgrillen, men av någon anledning så slängde Alfred sin french hotdog. Haha juste, han som jobbar i grillen hade problem med att få ner min korv i french hotdogs brödet så han delade den på mitten så fick halva i ett french hotdogs bröd och den andra halvan i ett vanligt korvbröd :P

Tänkte gå ner till Faijer och se ifall Akilles är där för i sånt fall blir det en långpromenad med honom. Måste även när till Fältöversten och handla lite men mer om det sen. Ciao


Bring The Noise, Make Me Lose My Breath

Har precis avnjutit en helt underbar middag, nudlar med soya och majs. Haha inte någon vidare middag va? Men jag tycker det är jättetråkigt med matlagning, men imorgon ska jag försöka mig på att laga en riktig middag. Mår lite bättre nu men är inte super-pepp ännu men blir nog bättre när folk bärjar dyka upp hemma hos mig. Faijer var över en snabbis med Akilles och jag gav honom en snabbkurs i hur man poppar med bröstet och dansar som ett luder till Destiny's Child's låt "Lose My Breath" Måste faan piffa mig klart nu, sitter här i endast kallingar och så kan man inte gå klädd när man får finbesök.


Winter Wonderland Can Kiss My Ass!

Inatt har jag sovit jätte-oroligt, har varit iskallt i rummet men ändå så har jag svettats som en gnu på den Afrikanska savannen. Inte blir det bättre av att man har pungverk och att det har snöat inatt. All heder åt en kall snöig, solig vinter, men jag vill fanemig inte ha en slaskig, grå vinter! Och det är ju bara oktober. Nu får vädergudarna skärpa sig och ge oss lite medelhavsvärme annars tänker jag gå i ide den här vintern. Var tvungen att åka hem till päronen på förmiddagen för att lämna bilen så jag sitter än en gång med min dator i mitt pojkrum. Bror kom precis hit för han och mor ska till stan så funderar på att be honom att köra hem mig så jag kan sova bort min vinter-depression. Ikväll tror jag att det blir galej med Alfie, känner mig inte pepp nu men ändras väl säkert sen. Helst skulle jag bara vilja sova bort hela dagen och vakna upp imorgon.

Mackan skickade just en länk till en ny Black Eyed Peas demo, tror nog att den kommer att få mig taggad tills ikväll.


Tryin' To Not Watch The Clock, Tick Tickin' As The Time Goes By

Har precis vaknat och tagit min dagliga morgondusch. Ska fixa till mig lite sen är det dags för lite frulle och en promenad. Kl14 ska jag möta upp Dover vid Universitetet. Vi ska åka ut till, ja håll i er nu... *trum virvel*... Botkyrka... Haha... Ja vad faan ska vi göra där ute? Nej inget kriminellt, vi ska helt enkelt extraknäcka lite som data-installatörer. Nu känner jag att klockan börjar ticka så måste skynda mig!
 


I Walk Steady On My Feet. I Talk, My Voice Obeys Me...

Nu är tvätten snart klar, så får sova snart. Älskar verkligen att sova i nytvättade sängkläder, det är fan kärlek! Som jag skrivit på bloggen tidigare så älskar jag även Leona's låt "My Hands". Hittade en tjejgrupp på youtube som sjunger den. Dom har tagit hjälp av en jätteduktig kille som spelare piano. Lyssna på introt, man kan inte annat än att bli rörd. Önskar att jag hade fortsatt att gå på mina pianolektioner när jag vet liten :( Men iallafall det blir den låten som jag somnar in till inatt.



Vanilla...

Nu är jag hemma hos mig själv igen. Var faktiskt skönt att vara hemma hos päronen över en natt. Dom ville att jag skulle stanna fler nätter, men en natt räcker gott och väl för mig.

Idag så har jag varit på IKEA med mor och bror. Blev typ det vanliga, massa vanilj doftljus. Klarar mig typ inte utan dom, speciellt inte nu när det är så mörkt och tråkigt utomhus. Efter IKEA så åkte jag och handlade mat på Ica Maxi Lindhagen, och även lite grejer som jag tänkte skulle förtäras imorgon på kvällen. Men får se om det blir av eller inte, kanske skjuts upp ett par dagar... 

Har varit hemma ett par timmar nu så har hunnit med att städa och möblera om, och snart är det dags att tvätta. Ja så spännande har min dag varit, NOT!


I Used To Dream About This When I Was I Little Boy

Nu har jag tillbringat hela eftermiddagen hos min mor och far och kommer förmodligen att sova kvar här i mitt pojkrum. Vet inte om jag orkar åka hem till mig och ska dessutom åka till IKEA imorgon med min mor och bror så det känns bara dumt att inte sova här. Många gamla minnen och tankar som ploppar upp när man är här.

Var jättelänge sen jag åt etiopisk mat så passade på nu när jag var här att köra och köpa "Tibbs" från Je'Bena som ligger vid rådhuset. Är verkligen jättegott, så har ni inte smakat det så är det ett måste. Nu är jag sugen på Coca Cola så måste ner och köpa en burk. Passar på att lägga upp två bilder på mitt pojkrum innan jag drar.



Every Now And Then You Need A Break

Nu är jag återigen ensam. Göteborgarna har åkt hem för den här gången. Har varit en riktigt rolig helg, och kvällen på Båten i söndags vann med hästlängder. Ska ladda upp lite bilder från den kvällen sen. Nu ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till mor. Känner att jag behöver komma bort 24timmar ifrån allt så kommer inte att vara tillgänglig på min mobil och förmodligen inte på nätet heller. En välbehövlig paus efter allt röj i helgen. 

Puss


We're Gonna Dance To The Break Of Dawn

Gårdagskvällen var toppen! Var jättemycket folk på förfesten hos Jonas W, och sällskapet var toppen. Vid 1-tiden så åkte vi till Paradise där Micke, Faijer, Dan och Erik väntade på oss. Vi röjde självklart tills stängning. Och avslutade kvällen på Retardsgrillen. Alfred var den som var mest förfriskad som vanligt. :P

Idag så mötte jag och Mackan upp Mange för att äta lunch på ett Kina-ställe vid Odenplan, men det slutade med att vi åt Kebab. Sedan tuffade vi runt lite på stan. kl15 mötte vi upp Josef på Central Stationen. Haha han bokade sin biljett hit till Stockholm igår på fyllan!

Snart ska till Jonis och förfesta och sedan blir det röj på Zipper!





I Put My Hands Up, They're Playin' My Song...

Woooohoooo kvällen är färdig planerad! Kan redan nu avslöja att den kommer att bli magisk! 

* kl 20 - Idol och vindrickande hos mig
* kl 22 - Inflyttningsfest hos Jonas W
* kl 00 - Paradise
* kl 03 - Nype
* kl 05 - Retardsgrillen

Mackan och jag värmer upp med lite Miley Cyrus, mest för att reta Felicia ;)


Ready, Set, Go! And The Night Is On!

Imorse så väckte Markus mig genom att sätta på musik, en typisk Nazi-väckning med andra ord. Hade varit okej om han satte igång något käckt men han satte på någon gammal avdankad jazz-sångerska typ. INTE OKEJ! Vi mötte upp Felicia på stan och gick en vända innan det var dags för lunch på Fridays. Blev lite alkohol också, vårat resonemang var att klockan faktisk var efter tolv och då är det okej att dricka. Mackan och jag har precis kommit hem igen och snart är det dags att börja piffa sig för kvällens festligheter som ännu är lite oklara. Är vi taggade? Meeejaaaaaaaa :P



Felicia körde på en drink som hette "June Bug", Mackan drack en Cosmo och jag ett hederligt glas Rödtjut


I'm Having A Baby!

Dagens schema blev lite ändrat efter den trevliga lunchdejten och jobbet. Mackan kom med tåget från Göteborg strax efter kl19, samtidigt som jag slutade jobbet. Så vi styrde upp ett biobesök med Alfred. Vi visste inte vad vi skulle se så vi valde "The Switch", eller "Pappa På Burk" som dom så fyndigt döpt den till här i Sverige. Är bland andra Jennifer Aniston som har huvudrollen. Hade inga förväntningar på filmen överhuvudtaget, så blev glatt överraskad. Det blev en hel del skratt och slutet var helt klockrent. Jag skrattade verkligen så att jag grät! Ungen i filmen är helt jävla klockren, undra vart man kan köpa en sån?

Vi kom hem för typ 20min sen så nu sitter vi med varsin dator på varsin säng, precis så som det alltid är när vi bor hos varandra. Har slängt i en tvätt i maskinen så väntar på att skiten ska bli klar sen är det sovdags!


Are You Feelin' Me, Or Is The Music To Blame?

Nu är jag färdigfixad och är redo att bege mig hemifrån. Så här ser mitt schema ut för dagen:

* kl11.00 - Lunchdate
* kl13.00 - Jobba
* kl22.00 - Tvätta

Måste rusa nu! Men lyssna på Miley Cyrus nya singel "Who Owns My Heart", ganska bra :)

 


Little Me Please Forgive Me I Couldn't See You Were Hurting Inside


Jag vet att jag är ganska dålig på att uppdatera, men försöker åtminstone med en update per dag.

Jobbade somsagt idag mellan 06-14. Ett ganska ohändelserikt pass men mycket att göra så tiden gick väldigt snabbt. Efter jobbet mötte jag upp Piff, som jag typ inte ens har sett sen han flyttade ut för två veckor sen. Mötte även upp Josefin och hennes pojkvän Haydar. Vi stod i valet och kvalet mellan Fridays och TacoBar men valde det senare alternativet för lunch. Efter det gick vi en svängom på stan och kikade lite och jag hittade en väska som bara måste bli min!

Skulle egentligen ha gått på "dejt" ikväll, men vi sköt upp det till en lunchdejt imorgon istället. Vilket så här i efterhand kanske var likabra med tanke på att jag somnade vid 19.45 och vaknade inte förens Alfred ringde och väckte mig kl 21.30.

Är snart dags för mig sova, men måste bara lyssna på lite musik först! Ikväll somnar jag in till tonerna av "Little Me/Just Yesterday", än osläppt låt som Britney spelade in till sin lillasyster när hon fyllde år om jag minns rätt...


I Found Myself When I Found You

Har inget vettigt att skriva egentligen... Har jobbat idag, inget speciellt hände förutom att jag slogs med en knarkare som försökte sno en macka. Jag vann! Har nu spenderat dom senaste två timmarna i sängen med datorn i knät. Kollade på "Kungarna Av Tylösand" och måste säga att det är väldigt underhållande men fattar inte att man söker till ett sånt program. PINSAMT!

Nu är det snart dags att krama kudden, börjar jobba om 5timmar. Hoppas innerligt att jag bara jobbar till 12 och inte till 14... Tänkte somna in till demon av Britney's låt "When I Found You". Vilken föredrar ni? Demon eller albumversionen?

Natti natti puss 


We'll See The Light Again!

Kvällen på Vickan igår var mer än lyckad. Jag och Jenny kom dit vid 00-snåret då var redan Pontus, Mange, Jossan, Madde och resten av tjejerna där. Haha någon var ju väldigt berusad men tror jag talar för alla när jag säger att personen i fråga var ganska underhållande ;) Jenny såg till så att dansarna från förra veckan kom så vi satt en stund och kollade på dom, jävligt grymma. Vid 3 var det dags att bege sig hem blev tyvärr ingen nattamat vid grillen men men man kan ju inte få allt. Är jättenöjd med kvällen ändå.

Nu är det dags att käka något och duscha. Solen lyser och det verkar vara underbart väder ute så jag tänkte ta en promenad innan jag börjar jobba kl16. En perfekt start på en ny vecka och möjligen mer än så, fortsätter det så här så behöver höstmörkret kanske inte vara så mörkt.



Haha ja vi står på toaletten, var bättre ljus där :P


If Somebody's Gonna Make It, Then This Somebody Ought To Be You!


Är hemma hos Faijer nu. Vi har precis kollat på "Over The Hedge", jättesöt film. Introducerade just Faijer för förra årets vinnare av X-factor, Joe McElderrys nya singel "Ambitions" och vi är båda överrens om att det kommer att bli vår nya förfest låt!! Jenny kom precis hit och nu sitter vi och dricker lite vin, sen blir det Vickan.

Tidigare idag har jag ätit lunch med min mor. Efter det så mötte jag upp Shirin F och gick på stan en stund och vi avslutade vår dejt med att dricka ett varsit glas rött på Grodan.


He Played A Song Filled With Sadness.

Idag har jag varit och lunchat med Pelle och Alfie. Det blev Sushi på Ikki i Fältöversten. Jag är ganska trött på laxbitarna och rullarna så just nu äter jag bara avokadobitar. Vanligtvis brukar dom vara jättegoda på Ikki men idag var dom inte så supergoda tyvärr. Avocadon var skuren i allt för stora bitar och den var alldeles för hård. Efter lunchen så shoppade Alfred lite tillbehör som han nu behöver eftersom han fick en guldfisk i inflyttningspresent, Gullan fick den heta :P 

Nu har jag precis hoppat ut ur duschen och ikväll så blir det middag och bio med Alfie, Pelle, Skogis och Dan.

Om ni inte har hört Brandy's låt "Piano Man" från hennes "Human" album så måste ni lyssna på den nu. Ruskigt bra låt prodad av Rodney Jerkins. Han lyckas alltid göra bra låtar, är väldigt nyfiken på hans låt han har gjort till Britneys kommande album.

  


Nothing In The World Could Stop Us Last Night

Herregud gårdagskvällen/natten var magisk, precis som det stod på kortet som Alfred fick av mig! Det var verkligen inget som gick fel. Förfesten hemma hos Alfred var väldigt lyckad. Trevligt folk, Jello-Shots, bra musik. Kan det bli bättre? Tanken var att vi sen först skulle dra till Berns men av någon anledning så drog vi direkt till Zipper. Vilket visade sig vara en jättebra idé eftersom vi röjde loss som aldrig förr och hade väldigt kul. Fast det roligaste med hela kvällen var nog vårat stopp på "Retard-Grillen". Alfred, jag och Pelle gick därifrån dubbelvikta av skratt. Tror nog aldrig jag har hört Alfred skratta på det sättet han gjorde igår, helt obetalbart!

På tal om Alfred, borde kanske höra av mig till honom och Pelle. Dom ska på bio idag och jag tänkte vara så trevlig så jag bjuder in mig själv och följer med dom.

Här kommer en bild på kortet som Alfred fick av mig igår... Och ja jag vet jag har asbarnslig humor, men det bjuder jag på.



I'm A Total F*****G Failure!

Det här har varit den softaste dagen på länge! Jag och Faijer tuffade ner till Fridays på Stureplan och satte oss på uteserveringen. Efter ett tag kom även Alfie och joinade oss. Faijerson berättade om när han cyklade på en kärring igår och jag tror det var länge sen jag skrattade så mycket, killen han faan alla möjliga bokstavs kombinationer men är ju därför jag I love him! Vid 4tiden var det dags att gå och köpa nya högtalare till Alfie, vi måste ju kunna lyssna på hög musik ikväll hos honom. Vi gick förbi på NK och handlade lite. Jag var så nöjd med min shopping, dagen kändes så lyckad. Har haft ett toalettpapper som skurit upp halva analen på mig så jag inhandlade Lambi Limited Edition papper. Kommer hem och visar stolt upp det får Simon då han säger, "jättefin förpackning Samir men det där är inte toapapper det är hushållspapper". Damn it, FAIL FAIL FAIL! Hur faan kan man misslyckas att köpa toapapper?? Jag skyller på den piffiga förpackningen!

Nu är jag färdigfixad och det är snart dags att dra ner till Alfred!


Music Makes Me Lose Control

Måste börja med att beklaga mig över min DJÄVLA huvudvärk! Men har bara mig själv (läs Alfred) att skylla på.

Igår så jobbade jag mellan 13-19, var verkligen kul på jobbet. Jobbade ihop med en kollega som jag trivs super ihop med. Vi har alltid ganska hög musik på, och samma musiksmak... ish... Så vi står alltid och löjlar oss bakom kassan och vi har väldigt kul ihop. Efter det så var det bara att åka hem fort för att piffa mig och sen snabbt ner till Alfred. Vi bor typ bara 3min ifrån varandra men trots det så föll jag nästan offer för en "rånbögmördare", han såg riktigt läskig ut faktiskt så måste erkänna att jag blev lite rädd.

Väl hos Alfred så fixade vi Jello-shotsen som ska sväljas på hans inflyttningsfest ikväll... Haha han har bara bott där i ett år nu så det är väl bara en lam ursäkt för att kunna ha fest. Me like! Iallafall nog om det... Vi drog till Paradise och skakade våra lurviga ända tills stängning. Avslutade självklart kvällen med en lammkorv på "Retard Grillen", eller Dygnet Runt Grillen på Erik Dahlbergsgatan som ni andra kanske känner till den som.

En eloge till mig och Alfie som lyckades låta bli att åka taxi igår! Blev tuben bodde till och från krogen, bra där!

Tog tyvärr inga bilder igår, jävligt dumt gjort men men... Nu ska jag tuffa ner mot stan ett tag, ciao!


Everytime I See You In My Dreams I See Your Face It's Haunting Me...


Nu är det dags för mig att säga natti natti och dröm så sött. Jobbar 13-19 imorgon och efter det så ska jag hem till Alfie. Ska försöka hinna med att slänga in något inlägg imorgon också iallafall :)

Ska lyssna på den här låten nu innan jag somnar och tack till mina kära vänner som finns här för mig. Älskar er!


I'm Tired. I'm Really, Really, Reeeeeallly Tired!

Imorse var jag ruskigt trött på jobbet, sov bara två timmar inatt igen. Tänkte att det skulle vara lugnt efter som jag bara skulle jobba till 12, men icke sa nicke jag fick jobba till 14 istället. Efter jobbet åkte jag hem för att hämta upp Akilles. Vi åkte tillsammans in till stan och mötte upp min mor och bror. Blev ett par skinnhanskar för mig och vi avslutade vår dag med att äta på Donken (läs lyxrestaurang).

Nu har jag varit hemma i lite drygt två timmar och har spenderat dom med att plocka undan grejer och storstäda med Simon. Var inte så jättefräscht här hemma men är faan svårt när man bor tre i en liten lägenhet. Men nu när Piff har flyttat ut så har jag och Simon bestämt oss för att börja hålla ordning hemma.

Borde gå ner och handla lite mat men vettefan om jag orkar det ikväll. Om det är någon som vill komma över ikväll med lite läsk och något att tugga på så hör av er :)

Ring, Ring, Ring Goes The Telephone...

Skulle precis stänga av datorn och lägga mig för att sova när jag fick ett samtal från ett nummer som jag inte hade sparat på mobilen... Jävligt intressant samtal, men det är det ända jag kan säga... Var tvungen att ringa upp Alfred och Josef och berätta om det :P Men nu måste jag sova... Natti Natti!


Who Let The Dogs Out?

Idag är jag så trött så trött så att... Men iallafall. Efter jobbet idag mötte jag upp Dover och sprang några ärenden på stan innan vi mötte upp Faijer för att käka lunch. Blev en Cheeseburgare på Texas Longhorn. Vet inte vad det var med Faijer i dag men han var full i faan helatiden, hade en riktigt busigblick vilket lede till många skratt. Me like!

Sen drog jag hem för att hämta upp Akilles och gick på promenad med honom. Träffade på två kompisar som var ute med deras 8månader gamla Chihuahua. Så det blev en halvtimmes bus innan jag bestämde mig för att dra hem... La mig på sängen med datorn på magen och slocknade direkt. Nu tre timmar senare är jag vaken men fortfarande lika trött. Öppnar på jobbet imorgon med så är snart dags att sova.



Man kan ju undra när det är husses tur att busa?! SKOJA ;)


It's A Beautiful Morning... NOT

Kl är nu 05.50 och jag har precis klivit ur duschen. Funderade på om jag skulle låta bli och duscha och fixa mig innan jobbet men jag såg faan ut som ett riktigt våp när jag tittade mig i spegeln. Jobbar mellan 06-12 idag, sen har jag ett par ärenden att fixa på stan. Förhoppningsvis så går det ganska fort så jag räknar med att kunna ligga i sängen igen vid kl14. 


3 Dates And A Walk

Som jag skrev igår så mötte jag upp Shirin F på stan. Vi gick och kollade på lite kläder tills jag kände att min mage kurrade alldeles för mycket, dum som jag var så hade jag inte ätit något på hela dagen. Vi bestämde oss då för att gå till Vapiano och käka. För mig blev det en Pasta med oxfile och ruccola, sjukt gott! Shirin åt en sallad med kalvfilé, och så sköljde vi självklart ner maten med två glas rödtjut.

Efter middagen så sa jag hejdå till Shirin F och mötte upp Alfred och Shirin K på Golden Hits som hade nypremiär för måndagar. Det bjöds på jättegod buffé och smarriga körsbärsdrinkar. Har alltid trott att jag inte tycker om oliver men provade en igår och jag överdriver inte om jag säger att jag åt minst 30st igår :P

Vid 00-tiden så lämnade jag Alfred och Shirin K för att möta upp Jenny som jag inte träffat på evigheter men även det vanliga Vickangänget som jag alltid hänger med på måndagar. Blev en supertrevlig kväll och höjdpunkten måste jag ändå säga var när tre danskillar showade loss för oss på framför vårat bord. Efter stängning så stod vi kvar och snackade med dom en stund och jag tror att vi bokade in en utgång.

Idag har jag inte gjort något spännande alls. Har varit hundvakt åt Akilles så har bara tagit en långpromenad på 5,5timme. Alltid något. Nu blir det sängen för mig, öppnar på jobbet imorgon.



There's Gotta Be Somebody For Me Out There...

Håller på och fixar mig och ska snart träffa Shirin F på stan. Planerna för ikväll är fortfarande lite oklara men det löser sig. Lyssna på Shayne Wards nya singel "Gotta Be Somebody". Jag vet det är en cover men den är VÄLDIGT bra!


I Was Shaking My Ass On The Boat This Mornin'

Vart ska jag börja? Gårdags kvällen/natten/morgonen var helt underbar, har inte varit på Båten på 6veckor så kunde ju inte bli annat än magiskt! Var inte så jättemycket folk men vi hade skoj ändå och stängde självklart skiten. Trist bara att det var Jonnas sista kväll, men skoj att hon klev av innan stängning så man hann umgås lite med henne. Nu framöver är hon min bitch på helgerna, hon anar inte vad som väntar henne ;)

Sen är ju frågan varför både jag och Alfred vaknar upp med massa läskflaskor i våra kylar och jag hade dessutom en Ketchupflaska i min?? Vi har bestämt oss för att försöka lägga ihop pusselbitarna ikväll över ett glas vin. :P




We're Gonna Take Shots, Shots, Shots, Shots For Sure!

Jaha då var det dags igen! Är nästan färdig piffad och ska snart springa ner till Alfie. Ikväll är det förfest hemma hos Johan, ska bli kul att se hans nya lägenhet. Eller ny och ny han köpte den för ett par månade sen men har inte varit där ännu :P Sen blir det självklart båten. Är Jonnas sista kväll som han jobbar ikväll, är lite tråkigt men det betyder ju att man kan få med henne ut på helgerna istället. Hon kommer nog vara ganska trött på mig om ett par veckor så som jag kommer att tjata ;)


If You Wanna Party, Just Grab Somebody...

God morgon herr Huvudvärk!

Gårdagskvällen var asrolig. Började somsagt med förfest hemma hos Jonis som var gräsänkling för kvällen. Sen avlsutade vi kvällen på Zipper. Var en perfekt kväll utan drama och trams och bara massa dans. Vi skulle haft efterfest hemma hos Erik men vet inte vad som hände där så Dan och jag har bestämt att vi tar igen det genom att röja på Båten ikväll istället :)

Har inga bilder från igår tyvärr men får hoppas på att Faijer knäppte några. Nu ska jag försöka att ta mig upp ur sängen och gå en promenad i den härliga höstsolen.






Thinkin' About The Days We Had...

Runt 3tiden så tuffade jag och Faijer ner mot stan med Akilles, egentligen bara för att ta en promenad. Vi mötte upp Jonis på Karlavägen där det blev ett kärt återseende mellan oss. Känns som att jag inte har träffat Jonis på evigheter. Vi tog en vända på stan och stötte på Laroche, och stod och snackade ett tag. Riktigt trevligt då det även var evigheter sen vi träffade honom.

Jag, Jonis och Faijer bestämde oss för att gå och ta en fika på "Ett Litet Hak". Fikan blev till en middag istället, riktigt najs. Efter en halvtimme så dök även Luiza upp så vi satt och snackade lite skit och planerade inför kvällens festande. Nu måste jag göra mig iordning, blir förfest hemma hos Jonis och sen blir det Zipper! :)

Ruskigt roligt att umgås med Jonis vi ses inte lika ofta längre som vi brukade. Men blir ofta så när man är i ett förhållande. Jonis har ju sin fruga som han nyligen firade ett år med och jag är ju iförsig typ "nybliven" singel. Men men summan av kardemumman är att man vet ändå alltid vart man har varandra och att man alltid finns där för varandra :)






Kanske ska nämna att mitt hemsläp inatt inte var någon mindre än..... *trumvirvel*..... Faijer och den tredje parten vi plockade upp var Akilles ;) Så inget snusk där inte :P


He Looked Up And Said He Wanna Hook Up...

Grabbkvällen igår var riktigt lyckad! Efter förfesten så drog vi till Paradise där vi verkligen röjde totalt. Eller nja jag och Faijer iallafall. Micke stod mest och spelade BlackJack, då han inte sprang till baren för påfyllning. Sista påfyllning stod Faijer för och Micke var ruskigt nöjd då han fick en 12a för 256kr. Dan och Erik kom till Paradise och dansade med oss sista timmen. Tror att jag i ett svagt ögonblick lovade dom att jag skulle styra förfest ikväll, så är väl tvungen till det. Någon som vill komma?

Jag hade lovat Micke att få med honom hem men han hade tydligen andra planer för när jag och mitt hemsläp skulle hoppa in i taxin så vägrade Micke för han skulle för varje pris till Donken och käka. Vilket han senare skulle få ångra för det blev ett jävligt dyrt Donken besök. Jag och mitt hemsläp åkte iallafall hem mot mig, men gjorde ett stopp på vägen för att plocka upp en tredje part som också ville sova med oss :P

En timme efter att vi hade åkt ifrån Piff ringer min mobil, och jag överväger om jag ska svara eller inte för jag hade inte det numret inlagt. Svarar iallafall och det är Micke som ringer från någon random killes mobil. Då har Micke virrat omkring på Slussen och letat efter sin mobil som är spårlöst försvunnen. Han hävdar att han kommer ihåg allt ifrån kvällen, men han har ingen aning om hur mobilen försvann... Hahaha.... Glömde att nämna att hans egna mobil är inne på lagning så han fick låna Faijers Limited Edition lur för 11000kr, bra där Micke! 


Boys Boys Boys...

Haha nu trodde ni kanske att jag skulle skriva om kärlek eller så men icke! Är hemma hos Faijer just nu och ikväll är det "grabbkväll". Jag, Micke och Faijer ska röja tills vi stupar! Synd att inte Jonis, Dover och Alfred kunde vara här för då hade Järngänget varit samlat :)


I'm Cleanin' Out My Closet...

Ibland är man bara tvungen att rensa lite bland sina kläder. Kan vara att man inte längre tycker att ett plagg är snyggt eller att det helt enkelt inte passar en längre. Vissa plagg har man inte ens använt utan man köpte det bara för att man trodde att det var något som man ville ha i sin garderob. Är nästan likadant när det gäller människor som man väljer att ha i sitt liv. Är inte alltid som man väljer dom med omsorg så ibland måste man rensa bland dom med, är ingen idé att ha kvar dom när man inte kan lita på dom trots hur mycket man än har ställt upp för dom. Ibland lever jag dock efter filosofin "ha dina vänner nära, men dina fiender närmre", men idag struntar jag även i det och börjar att rensa i min garderob...



Follow my blog with bloglovin

RSS 2.0