Resuscitate Me!...

September har inte bara levererat otroligt bra låtar i TV4's succéprogram "Så Mycket Bättre" utan även hennes  nya singel är SUPERBRA! Absolut en av mina favoritlåtar för tillfället, spana in videon här under!
 


Piano Pre-Party (Part 2)

Håller på och piffar mig förfullt i inväntan på att Pontus ska komma över och vi ytterligare en måndag ska ha en ballad förfest :P Jag förstartar lite med mina favoriter på Shayne Wards nya skiva. Ikväll blir det Vickan, men kommer att ta det piano (no pun intended) eftersom att jag jobbar imorgon.

Igår så bjöd Dover mig på bio. Vi såg Harry Potter, trots att jag inte har sett dom andra filmerna utom en. Måste faktiskt säga att den var asbra så nu måste jag se alla dom tidigare filmerna!


Merry Christmas My Dear Poo-Poo!

Idag var det återigen dags att köpa skitpapper och som tur var så var inte Pelle med så hon kunde inte lura mig till att köpa hushållspapper istället för skitpapper. Föll återigen för Lambi's limited edition förpackning, men denna gång var det en "christmas edition :P

Nu ska jag och Jonas möta upp Shirin K för att käka middag och sen blir det förfest hos Faijer!



In This Californa King Bed...

Efter jobbet igår mötte jag upp Jonas som är i Stockholm på besök och ska bo hos mig ett par dagar. Vi orkade inte gå ut så vi satsade på en spektakulär filmkväll istället. Hyrde två filmer, Kommissarie Späck och Frozen. Måste tyvärr säga att Kommissarie Späck nog är den sämsta filmen jag någonsin sätt. Frozen var faktiskt över förväntan, rekommenderar verkligen att ni ser den. Mitt i Frozen så dök Mange upp och gjorde oss sällskap :) Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ligger fortfarande i sängen men ska väl ner på stan iallafall och luncha eller så och ikväll blir det party! Dock så är det väldigt oklart vart vi ska ha förferre, men det löser sig nog. Några idéer?

Om ni inte har köpt eller lyssnat på Rihannas nya album så bör ni göra det, det är lite spretigt men finns ett par ruskigt bra låtar. "California King Bed", är en av mina favoriter!
 


Morning Surprise!

Imorse tillät jag mig själv att snooza i en halvtimme, trots det är jag nästan klar nu och redo att gå till jobbet. Varför är inte alla mornar lika lätta som denna? Dagen har verkligen börjar jättebra. När jag klev ur duschen så knackar det på min sovrumsdörr och in kommer min kombo Simon med en smoothie till mig, underbart! Nu ska jag kila iväg till jobbet. Blir buffé-lunch på Pizza Hut idag med Alfred och Mange :)

Ghostface Is Back!

ÄNTLIGEN!! Så jag har önskat och längtat efter att dom ska göra en Scream 4. Sen jag såg Scream för första gången så har jag älskat rysare. Inspelningarna av Scream 4 började i våras och nu verkar den vara klar. Dock så får vi vänta på premiären ett tag. I Sverige har filmen premiär den 1 april eller 15 april, verkar vara lite oklart ännu. Jag ska definitivt gå på premiären, vem vill följa med? :)


Zzz Zzz Zzz

Är verkligen supertrött ikväll så har varit skönt att bara ligga med datorn i sängen. Har iförsig bara varit hemma i 1,5timme, jobbade till 19.30 idag. Lisa slet verkligen som ett djur dom två sista timmarna, fattar inte vart hon fick all energi ifrån!? Hade tänkt att kolla på ett avsnitt av Desperate Housewifes sen är det dags att krama kudden för min del, börjar jobba vid 9 imorgon. Natti natti och sov så gott :)

I'm A Total Mess

Idag är jag så fruktansvärt sliten så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Efter förfesten hos mig så åkte jag och Pontus till Vickan och mötte upp tjejerna, Mange och hans mor som är här i Stockholm och hälsar på. Vi röjde tills stängning och sen åkte vi en "vit taxi" hem medans vi drack lite skumpa :P När vi klev upp imorse så skulle Mange till jobbet men jag hade fortfarande 1,5timme kvar tills jag skulle börja så jag åkte hem för att sova lite till. Ställde klockan fel så hade kommit försent till jobbet om inte Lisa hade ringt och väckt mig :P Vi börjar verkligen bli jävligt flamsiga nu för vi båda är aströtta men vi ska försöka att jobba någon timme till. Efter jobbet har jag inga planer alls, vill bara ligga i sängen och somna med datorn på magen.

Piano Pre-Party

Jag och Lisa hade ruskigt roligt dom sista timmarna på jobbet idag, tror det var tröttheten som satt in. Nu har jag iallafall duschat och snabbpiffat mig. Sitter och dricker min favorit Cider medans jag väntar på att Pontus ska komma över för då är det vin dags. Vi ska köra samma lyckade koncept som förra veckan, ballad-förfest. Tur att det bara är vi här för tror inte någon annan skulle uppskatta det. Hoppas vi ses på Vickan senare ikväll :)


"Hold My Hand"

Trots att Michael Jackson är död så släpper han nytt album den 15december. Albumet kommer att bestå av låtar som han spelade in innan sin bortgång. Efter att ha spelat in låten "Hold My Hand" så skrev Michael ett dokument där han skrev att han ville att den skulle bli första singeln från hans kommande album, och han fick som han ville. "Hold My Hand" är prodad av Akon som också gör ett litet gästspel i låten.


Just Another Monday...

Var verkligen jätteskönt att ta en promenad igår innan man gick och la sig. Vi var ute och promenerade i 1,5timme. Hoppas jag förbrände iallafall halva giffelpåsen som jag tidigare under kvällen tryckt i mig som en jävla gödgris. Nu har jag varit på jobbet i ca 2timmar. Har redan börjat tänka på vad jag ska äta till lunch, är sjukt hungrig, men lunchen får vänta iallafall 2timmar till. Ikväll blir det nog lite party, men mer om det sen!

Yawn... Time For A Walk!

Var nere på fältöversten och pantade flaskor med Faijer, och självklart köpte jag mig massa gott för pengarna jag fick. Så nu har jag haft myskväll med mig själv och jag kan lova er att jag har legat och fettat mig alldeles för mycket! Började just få dåligt samvete över det men så ringde Pontus. Han var lika uttråkad som jag så nu blir det en nattpromenad runt Gärdet för oss. Smell you later!


How To Train Your Dragon

Kom hem ifrån Faijer för typ 1,5timme sen, var där och kollade på film och åt. Dagens film fick bli "How To Train A Dragon", trots att Faijer redan sett den. Vet inte vad det är men han verkar älska animerade filmer. Den var faktiskt helt okej men höjdpunkten var att jag fick ligga i hans säng och äta pasta med smör och salt medans vi kollade på filmen :) Nu ligger jag återigen i min egna säng och försöker bli av med huvudvärken men det går inte särskilt bra. Någon som vill komma över med Coca Cola?


Party-nights Are Meant 2 Last 2 Atleast 3am...

Idag mår jag som jag förtjänar, men ändå inte. Vet inte vad som hände igår men drog från krogen redan vid 1.30, drack inte särskilt mycket men min kropp sa typ ifrån och idag har jag världens djääävla huvudvärk! Hade ju verkligen velat röja till stängning eftersom verkligen hela gänget var samlat igår. Förfesten hemma hos Jonis och Felix var jävligt lyckad. Kom typ 15-20pers så vi fick typ precis plats, men är ju så en förfest ska vara. Här kommer några bilder från gårdagskvällen.







They Say Love Just Isn't Worth It...

...I say you gotta put the work in. That way you'll always gotta get what you give. Den textraden fastnade jag för som faan! Är från "Close To Close", en låt från Shayne Wards nya skiva "Obsession". Blir nog till att skriva lite om den imorgon.

Efter filmkvällen med Faijer och Livia igår så gick jag hem och hade en myskväll. Vi såg två avsnitt av NCIS innan det var dags för oss att sova. Efter att han gick imorse så var det dags för mig att hoppa in i duschen och fixa mig lite. Mötte upp Skogis på Östermalmstorg och vi lunchade ihop på ett cafe på Nybrogatan, blev en Hälsotallrik för min del.

Nu ska jag gå ner till Faijer, vi ska gå tillsammans till förfesten som ikväll är hemma Jonis. Verkar som att det är ganska många som kommer, runt 15 personer så det ska bli askul. Ska försöka att bli lite bättre på att ta bilder så det blir lite roligare att läsa min ganska mediokra blogg :P



Last time love just wasn't working
This time I plan to put the work in
That way I'm always gonna get what I give


Billy Elliot

Efter en lång jobbvecka så är det äntligen helg. Igår efter jobbet så gick jag direkt hem till Faijer. Började med att spräcka knappen på mina byxor. Var dock inte mitt fel utan MTV's. Dom spelade J.Lo's första singel "If You Had My Love" och jag skulle ju självklart dansa sexigt (som en hora) för Faijer. Gick alltså inte så jättebra. Efter en stund kom Livia över och när det var dags att välja film så försökte jag och Faijer med en norsk skräckis, "Död Snö". Livia vägrade dock så det blev filmen "Billy Elliot", som Faijer pratat om så mycket. Nu äntligen förstår jag varför! Det var verkligen den bästa filmen jag sätt på sjukt länge. Så för alla er som inte sett den, gör det GENAST!!!


I'm Cold As Fire, Baby Hot As Ice.

Nu är det snart dags för mig att gå hem från jobbet. Är faktiskt kul att ha något att gära om dagarna och inte bara ligga hemma, även om det är skönt ibland. Lunchade med Jonas och Mange idag. Blev dock Donken för Jonas var tvungen att hinna med sitt tåg så blev en snabblunch för honom. Jag hann med en liten vända på stan också, men FYFAAN vilket jävla väder!! Ikväll ska jag nog ta ett varmt bad när jag kommer hem, tända lite ljus och sätta på lugn musik. Känner på mig att jag kommer att somna väldigt tidigt. Nej här blir inga barn gjorda, måste göra en sista grej på jobbet sen är det ajöken, på återseende!



If U Snooze U Lose

Sitter just nu på jobbet och väntar på att datorerna ska konfigueras klart. Känner mig helt död idag trots att jag bara varit här i 1.5 timme. Hade svårt att kliva upp idag pga olika anledningar, så jag snoozade kanske allt för många gånger imorse. Det kan ju bero på att jag tog en liten svängom på Vickan igår. Jonas är här och hälsar på från Göteborg så jag hade ju lovat honom att vi skulle ut en stund. Jag hade ju tänkt att ta en lugn kväll, men som vanligt blev det inte så. Kom väl hem vid 3 snåret nångång :P


Wish Me Good Luck!

Idag var jag uppe med tuppen! Har redan hunnit att duscha, äta frukost och snöra ett par nya skor. Jag är ingen riktig frukost-ätare så min frukost bestod av ett glas yoghurt. Om 1 timme ska jag infinna mig på mitt nya jobb. Vet inte till 100% vad jag mina arbetsuppgifter består av ännu men vet att jag bland annat ska hjälpa till med världsfreden, att mätta hungriga barn i Afrika och springa omkring i bikini... Fast nej jag ska inte delta i Miss Universum, thank God! Jag kommer att konfiguera datorer för ett företag. Idag är det bara introduktion och genomgång så tror inte att jag kommer att jobba hela dagen men vi får se. Gotto go! 


I Haven't Seen The Sun In Days...

Har inte uppdaterat på ett par dagar för dom har varit ganska mediokra. Har mest legat hemma i sängen och har inte haft ork eller lust till något alls, trots att solen skinit dom senaste dagarna. Var ute och festade både i fredags och lördags men har som sagt inte känt mig på topp så har inte röjt som jag brukar. Igår kväll var jag först hemma hos Dover och Hallis och drack något glas vin och spelade MarioKart, innan det var dags för oss att dra till Café Opera på ett event. Haha tror att det var att en ny skumpa skulle lanseras, god var den iallafall. Kommer inte ihåg vad den hette men tror det var något med "Berry". Sen drog vi en snabbis till Kollingsborg där "Clean Group" hade sin Halloween fest. Tror jag kom i säng innan 01.30 :)  I fredags så var jag på förfest hos Jonis och sen drog vi till Paradise.

Har precis ätit middag, blev Potatisgratäng med Oxfilé. Ångest att bara laga mat till mig själv, ensamt :(
Imorgon så ska jag börja jobba på ett nytt jobb. Eller det är en projektanställning på 3veckor men ska bli kul. Mer om det imorgon.

Nu ska jag fortsätta att kolla på Bartenderskolan på tv3-play sen blir det nog en tidig kväll för mig.


Sometimes Life's Unfair, Don't U Let Them Stop U Though

Tog en morgonpromenad in till stan idag och mötte upp mamma efter hennes jobb. Promenerade med henne till Kungsholmen där mina päron bor. Nu är jag hemma på Östermalm igen och har precis ätit lunch. Dags att ta tag i städningen som jag inte hann med igår samtidigt som jag lyssnar på lite Cheryl Cole.


Sometimes life's unfair
Don't you let them stop you though
I've been right were you are before
Are before
I've been there before
Don't let no one stop you though
Happiness is for everyone
Everyone
Is for everyone


Time For Bed

Har precis kommit hem och ligger redan i sängen och tanken är att jag ska sova direkt. Tänkte bara uppdatera bloggen först. Var ju somsagt på bio ikväll. "Paranormal Activity 2" var helt okej, mycket bättre än ettan. Det jag gillade med tvåan var att man nu fick en förklaring till varför dom blev hemsökta i ettan... Efter bion så mötte jag och Alfie upp Jenny och Frida och tog ett glas vin på Soap. En alldeles lagom avslutning på en jättetrevlig dag och kväll. Ska försöka att ta mig upp tidigt imorgon och få lite gjort här hemma. Sov så gott!

Big Boys Don't Scream Like Little Girls

Nu är jag mitt uppe i mitt tvättande. Hade tänkt att tvätta lite senare ikväll, men såg att det fanns en ledig tid redan mellan 16-19 så jag tog den. På stan hittade jag ett par jeans, nu är det bara väskan och två par skor som ska inhandlas så är jag nöjd!

När jag är klar med tvätten så ska jag hoppa in i duschen för ikväll blir det bio med Alfie, Dover och Micke. Tanken var att Jonis också skulle följa med men han är en liten flicka och vågar inte se "Paranormal Activity 2" med oss. Kanske lika bra man vill ju inte att han ska sitta och skrika som den lilla flickan han är. Luv ya Jonis ;) Jag tyckte att ettan var ganska läskig och det sägs att tvåan ska vara väldigt mycket läskigare så jag hoppas att jag inte blir besviken.


Please Excuse Me I Don't Mean To Be Rude, But Tonight I'm F***ing U"


Ska snart dra ner på stan men har precis laddat ner Enrique Iglesias nya singel "Tonight". "Dirty-versionen" har precis läckt och den är mycket bättre än den vanliga. I den vanliga sjunger han "loving", men i nya versionen sjunger han "fucking", vilket faktiskt gör låten bättre!

 


The Boy With The Cold Hard Cash Is Always Mr.Right

Har precis kommit hem ifrån frisören nyklippt och fin. Är så skönt när man är nyklippt för det går så mycket fortare att göra sig i ordning på morgonen. Och eftersom jag börjar jobba kontorstid nästa vecka så är det skönt att kunna spara in 15min på morgonen :) Nu tänkte jag ta och städa lite här hemma innan det är dags att dra in till stan och möta upp min mor för shopping rond 2. Igår så köpte jag två par chinos, parfym, deo, strumpor och ljuslyktor. Idag ska jag försöka att hitta ett par skor, någon skjorta och en väska, wish me luck :) Är glad för att jag har en mor och far som ställer upp och hjälper till när min egna ekonomi tryter men ska förhoppningsvis bli ändring på det nu! Börjar somsagt jobba på ett nytt jobb på måndag, är iförsig bara en projektanställning på 3veckor, men ser ljust på framtiden ändå ;)


Albumrecension: Cheryl Cole - "Messy Little Raindrops"

Tror jag ska börja med att skriva en kort albumrecension varje vecka och först ut blir Cheryl Coles nya album "Messy Little Raindrops"


Alla som känner mig vet att jag fortfarande är helt såld på "Fight For This Love", Cheryl Coles debutsingel som solo-artist. Jag lyssnar på den flera gånger om dagen och får inte nog. Hennes första skiva "3 Words" släpptes för ganska exakt ett år sen, den 23oktober och debuterade på första plats på albumlistan i UK och har idag sålt mer än 1,5miljoner kopior världen över. Fight For This Love blev den snabbast säljande singeln i UK 2009 och debuterade på första plats. Nu ett år senare så har även första singeln "Promise This" från nya plattan blivit den snabbast säljande singeln 2010 och debuterade även den på första plats. På skivan "3 Words" arbetade Cheryl med Will-I-Am från Black Eyed Peas som producerade näst intill hela albumet. "Messy Little Raindrops är mestadels producerad av Wayne Wilkins som ligger bakom "Fight For This Love". Ny skivan är lite mer dancepop än den tidigare men har även inslag av RnB. 

Jag var till en början lite skeptisk till att hon skulle lyckas göra en bra skiva för första gången jag hörde "Promise This" så var jag inte helt såld. Men efter ett par lyssningar så har den vuxit något otroligt och spelas flitigt hemma hos mig, eller för den delen i min iPhone. Nu har jag lyssnat på albumet ett par gånger och kan inte komma ifrån att det är ett otroligt genomarbetat album och jag skippar faktiskt inte en ända låt när jag lyssnar på det. Det ryktas om att "The Flood" kommer att släppas som andra singel från albumet. Är lite kluven över det. Den får definitivt toppbetyg från mig men är många andra låtar som också har fått det och som jag känner att är bättre att släppa som andra singel. Den absolut mest personliga låten på skivan är "Happy Tears", där hon sjunger om sin ex-make och om hans otrohet. När jag hörde sista låten på skivan, "Waiting" så kunde jag inte låta bli att börja skratta lite. Missförstå mig inte, låten är jättebra men i refrängen så samplas Vanessa Carltons låt "A Thousand Miles". När jag hör den låten så kommer jag alltid att tänka på den stora mörkhyade mannen i filmen "White Chicks", ni som har sett den förstår nog varför jag skrattar. Här nedanför kommer mitt betyg på låtarna.

Tracklist:
01. Promise This    5/5
02. Yeah Yeah (Feat. Travie McKoy)    4/5
03. Live Tonight    5/5
04. The Flood    5/5
05. Amnesia    4/5
06. Everyone (Feat. Dizzie Rascal)    5/5
07. Raindrops    5/5
08. Hummingbird    5/5
09. Better To Lie (Feat. August Rigo)    5/5
10. Let's Get Down    5/5
11. Happy Tears    5/5
12. Waiting    5/5


RSS 2.0